Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 

Kezdőlap - Hírek - Béres – 25 éves sikertörténet
2014. szeptember 29. 21:08

Béres

Béres – 25 éves sikertörténet
A napokban ünnepli fennállásának 25 éves jubileumát hazánk legnagyobb magyar tulajdonú gyógyszergyára, a Béres Gyógyszergyár Zrt. Szolnokon új gyártórészleget avattak, Budapesten gálaprogramot szerveztek a negyedszázados évforduló tiszteletére. Az ünnepi műsorban Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter köszöntötte az 1989 augusztusában, a rendszerváltást követően nyolcadikként megalakult vállalatot. Az alapításkor egyetlen terméket előállító cég ma már több mint 70 különböző készítménnyel rendelkezik, és a magyar egészségmegőrző piacon 35%-os részesedéssel piacvezető.

A fejlődést mutatja, hogy az 1989-es alapításkor még alig 10 főt számláló kisvállalkozás mára közel 500 embert foglalkoztató vállalatcsoporttá fejlődött, amely 25 éve mutat követendő példát: világszínvonalú termékeivel segíti az egészségmegőrzést, alapítványain keresztül támogatja a rászorulókat.

Béres az emberért, Béres a nemzetért

„Hitvallásunkban így fogalmaztunk: A gondolat legyen jó és igaz: a természettel harmóniában tégy az ember érdekében, gyógyíts anélkül, hogy ártanál, társadalmi és nemzeti felelősségtudattal, szorgalommal bizonyítsd igazad, munkát erkölcsi és anyagi hasznosságát. Úgy érzem, ebben a pár szóban kifejeződik minden. Benne van atyám nagyszerű találmánya, a kiindulópont, a Béres Csepp, a belőle kinövő, 25 év során kifejlesztett és forgalomba hozott sok termék, és benne van a 25 éves elszánás is, amellyel dolgozunk azokért, akikért felelősek vagyunk: az itt élő emberekért, nemzetünkért” – hangsúlyozta ünnepi beszédében dr. Béres József a Béres Gyógyszergyár elnöke, a vállalat szeptember 26-án, Budapesten, a MOM Kulturális Központban rendezett 25 éves jubileumi rendezvényén.

 

Id. dr. Béres József a magyarság példaképe

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az ünnepségen elmondott beszédében kiemelte, hogy Magyarország számára nagyon fontos a piacképes termékeket előállítani képes innovatív iparágak fejlődése. A Kormány, ahogyan eddig úgy a jövőben is arra törekszik, hogy támogassa azokat a magyar vállalatokat, amelyek megállják helyüket a hazai és nemzetközi versenyben. Ezért a következő Uniós költségvetési ciklusban erre kiemelt figyelmet fognak fordítani. Emlékeztetett arra is, hogy id. dr. Béres József azok közé a karizmatikus emberek közé tartozik, akik őszinte meggyőződésükkel, hitükkel és önzetlenségükkel méltán váltak a magyarság példaképévé.

Forrás: patikamagazin.hu
Kapcsolódó betegségek
Megosztás

Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot",kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább!


Flattr this

További hírek


INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK