Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 

Kezdőlap - Hírek - Fogápolás Napok Budapesten, Debrecenben és Szegeden
2014. október 30. 22:06

fogápolás, szűrés, fog- és szájápolás, fogorvos

Fogápolás Napok Budapesten, Debrecenben és Szegeden
A blend-a-med Oral-B kutatási központ Debrecen után Budapesten és Szegeden is elindítja a fogorvostudományi képzőhelyekkel közösen szervezett ingyenes Fogápolás Napokat. A prevencióval foglalkozó szakemberek fogorvosi szűrővizsgálatok keretében ellenőrzik a résztvevők fogazatának, ínyének és a szájnyálkahártyájának állapotát, valamint személyre szabott szájhigiéniás tanácsokat, és ajándék blend-a-med Pro-Expert All-in-One fogkrémet is adnak a programra látogatóknak.
Fogápolás Napok Budapesten, Debrecenben és Szegeden

A sikeresen zárult debreceni Fogápolási Napokon idén több mint 100-an vizsgáltatták meg fogaikat, a másik két városban még várják a látogatókat - Budapesten október 30-31-én, Szegeden pedig november 5-7. között lehet részt venni a szűrővizsgálatokon.

Siralmas a fogaink állapota

Ahogy azt a korábbi évek szűrővizsgálatainak eredményei alátámasztják, a magyar lakosság fogászati statisztikája rendkívül rossz. Az elmúlt években a vizsgálatokon Debrecenben több mint nyolcszázötvenen vettek részt, a legidősebb nyolcvan, a legfiatalabb két éves volt. A szűrésen részt vett felnőtt lakosság átlagéletkora 40 év, akiknek átlagosan négy-öt beteg foga volt. 30% igényelt fogpótlást, a meglévő pótlások több mint fele szorult cserére és 69%-nak volt ínybetegsége.

Jöjjön el az ingyenes szűrésre!

A budapesti és szegedi szűrést szakorvosi felügyelettel dentálhigiénés szakemberek végzik. A szűrővizsgálat eredményeként a résztvevők információt kaphatnak fogazatuk, ínyük és a szájnyálkahártya állapotáról, valamint szájhigiéniás tanácsokat kapnak. Emellett minden résztvevő új blend-a-med Pro-Expert All-in-One fogkrémet kap ajándékba, amely teljes körű védelmet nyújt a szájápolásban és segít csökkenteni az ínyproblémákat, megakadályozni a fogkő kialakulását, csökkenteni a fogérzékenységet, eltávolítani a fog elszíneződéseit, felvenni a küzdelmet a lepedékkel, fogszuvasodással szemben és felfrissíteni a leheletet.

A blend-a-med Oral-B kutatási központ által támogatott program célja nem csak meggyőzni a lakosságot a rendszeres szűrővizsgálatok és gondozás fontosságáról, de a problémák megoldásában is segítséget nyújtani, így a megelőzéssel és korai ellátással hosszútávon is biztosítani az egészséges fogazat és fogágy megtartását.

 

 

Részletes időpontok és helyszínek a www.kutatasi-kozpont.hu oldalon!

 

Open Communications Kft.

 

Forrás: patikamagazin.hu
Kapcsolódó betegségek
Megosztás

Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot",kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább!


Flattr this

További hírek


INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK