Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 

Kezdőlap - Hírek - Szeretetcseppek karácsonyra a Bérestől
2014. december 15. 21:54

Béres, csepp

Szeretetcseppek karácsonyra a Bérestől
Az idén 25 éves fennállását ünneplő Béres Részvénytársaságban a másokra való odafigyelés és segítő szándék alapítójának, id. dr. Béres Józsefnek életszemléletéből adódóan azonnal gyökeret eresztett a nevét viselő vállalatban. A vállalatcsoport karitatív szolgálata a Béres Alapítványban ölt testet, melynek alapításától fogva egyik fontos feladata, hogy támaszt jelentsen a rászorulóknak. Támaszt anyagi segítséggel, támaszt gyógytermékekkel.
Szeretetcseppek karácsonyra a Bérestől

December 10-én a Béres Alapítvány által szervezett adventi találkozón, Béres Klára, az alapítvány elnöke több mint 50 millió forint értékű Béres Cseppet adott át az országos karitatív szervezetek vezető képviselőinek.

 

„Advent idején különösen fontos az odafigyelés az elesettekre..."

Sokan vannak köztük, akiknek nincs támaszuk, akiknek sokat segít már az is, hogy figyelmet, törődést, szeretetet érezhetnek, és persze ők azok, akiknek a betegségekkel szembeni védekező képességük is a legsérülékenyebb. Ilyenkor karácsony táján a Béres Alapítvány hosszú évek óta nagy mennyiségű Béres Cseppel ajándékozza meg a rászorulókat – mondta Béres Klára. – Igazán jó érzés ez a számunkra, hiszen tudjuk jól, hogy sokan vannak, akik ilyenkor már nagyon várják, hogy Béres Cseppet kaphassanak. Ebben a munkánkban óriási segítségünkre vannak az országos nagy karitatív szervezetek. Régi együttműködés köt össze minket a Magyar Katolikus Karitásszal, Magyar Református Szeretetszolgálattal, Magyar Ökomenikus Segélyszervezettel, Magyar Vöröskereszttel, Nyugdíjasklubok Országos Szövetségével. Hálásak vagyunk nekik, hogy rajtuk keresztül adományunk valóban célba juthat. Közreműködésükkel az idén is sok-sok segítő kéz viszi majd el sok-sok ezer elesett, szegény embernek „gyógyító-szeretet-cseppjeinket”.

Az idei találkozón részt vett az Erdélyben működő Csibészek Alapítvány vezetője Gergely István, Tiszti is.

„Az általunk befogadott több száz árva vagy sorsára hagyott gyermek szinte kivétel nélkül megbetegszik ebben az időszakban – meséli. - Számunka különösen fontos az immunrendszer erősítése, amiben évek óta óriási segítséget jelent a Béres adománya. Ezt magunk nem tudnánk megvásárolni.”

„Hálás szívvel fogadjuk a Béres Alapítvány adományát – mondta Pál Sándor, a Magyar Református Szeretetszolgálat elnöke. – Már folyamatosan érkezik hozzánk a kérdés: vajon az idén is kapunk-e a cseppekből? Nagy örömmel fogadják a támogatottjaink. Fontos, hogy advent idején mindenki érezze, tud segíteni a mellette lévőnek, akár csak egy cseppet is. Mert lehet, hogy valakinek csak egy cseppnyi segítségre van szüksége, egy kis szeretetcseppre.”

Forrás: patikamagazin.hu
Kapcsolódó betegségek
Megosztás

Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot",kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább!


Flattr this

További hírek


INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK