Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 
Kezdőlap - Eros labfajdalom, zsibbadas par perc seta utan

Eros labfajdalom, zsibbadas par perc seta utan kérdések és válaszok

Eros labfajdalom, zsibbadas par perc seta utan
Tisztelt Doktor Úr/Nő!
30 eves vagyok, az egeszseges eletmod megszallotja, hetente 4-5 alkalommal jarok konditerembe, harcmuveszetet tanulok, heti 2 alkalommal pedig 6km -t futok. Hetkoznap ulomunkat vegzek, igy jol esik es igenylem a mozgast. Nem jarok orvoshoz, leven egeszseges vagyok, 2 evente szoktam laborba menni, de semmi tobb. A kozerzetem jo, nincsenek fajdalmaim, egy helyzetet leszamitva. Par perc seta utan folyamatosan megindul egy fajdalom a bal labamban, ami a a combom vagy inkabb farom hatso-oldalso reszebol kiindulva folytatodik sipcsontom oldalso-kulso reszen, majd a bokamban. Nehez leirni a milyenseget, zsibbadas szeru, neha kifejezetten hideg az erzet, es mellette ott a mozgataskor jelentkezo pulzalo szuro fajdalom. Seta kozben gyakran kell megallnom, leguggolnom vagy leulnom, nyujtanom, amitol par percre elmulik, de utana visszater. Hogy oszinte legyek, egyre elviselhetetlenebb a dolog. Futas kozben soha nem tapasztaltam. Derekfajdalmam nincsen, neha maximum keles utan, mikor meg kicsit olvasok az agyban, majd felkelek, akkor faj, de az 3 perc es kis mozgas utan elmulik.
Haziorvosom egyszer ranezett a gerincemre, es akkor azt mondta, hogy van kissebb ferdulesem a 3-4-es csigolya korul. Oszteopátiás kezelest mondott, es gyogytornat. On szerint mit kellene tennem, hogy ujra 100%-os eletet elhessek? Mar a bevasarlasok es a szimpla rovid setak is remalomma valnak, mert folyamatosan kuzdok a fajdalommal. Painkillert nem akarok szedni, csak kiveteles esetekben szoktam abba az iranyba menni. UK-ban elek egyebkent, es egy NHS altali oszteopátiás kezelesre meg itt is 2 honapot kell varni minimum. Persze vannak maganklinikak, ahova bemegyek, fizetek, megvizsgalnak, es x alkalommal kezelnek. On szerint erdemes egybol ezen az uton elindulni, vagy jobb elobb elmenni az itteni haziorvoshoz, aki majd elkuld talan CT-re, es/vagy beutal egy szakrendelesre?
Valaszat elore is halasan koszonom!
Tisztelettel,
Akos R
Kapcsolódó betegségek
Kapcsolódó orvos - szakember kategóriák
Válaszok erre a kérdésre
2017. április 04. 17:55
Mindenképpen célszerű lenne egy szakorvosi vizsgálat, és az után valamilyen képalkotó (első lépésben rtg), és ha ezek találnak valamilyen eltérést, akkor a kiegészítő vizsgálatok. Fiatal kora ellenére lehet valamilyen elváltozás a gerincén, panaszai erre utalnak, de csak a szakorvosi vizsgálat tudja azt eldönteni , és terápiát javasolni.
Megválaszolta: Dr. Andrássy Ilona
Keressen az eddigi kérdések és válaszok között
Keresett kifejezés:
Regisztráljon páciensként a kérdések feltevéséhez! Regisztráció itt
Megosztás



Flattr this



Reklám


E-mail cím:*
Név:*

INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK
Tanar.hu

Google PageRank