Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 
Kezdőlap - Video Doktor - Férfiak figyelem: A herevisszér-tágulat megelőzhető!

Video-doktor - Férfiak figyelem: A herevisszér-tágulat megelőzhető!

visszértágulat, herevisszér-tágulat, hímvessző, végbél, intim torna

 A visszértágulat nem csak a herénél fordulhat elő, a hímvessző körül és a végbélnél is, ez utóbbit hívják aranyérnek. Ez a probléma műtéttel is orvosolható, de a legegyszerűbb, ha megelőzzük a bajt.

Megosztás



Flattr this

Kapcsolódó betegségek
Kapcsolódó orvos - szakember kategóriák
Kapcsolódó videók
Kapcsolódó szakorvosok
Kapcsolódó kérdések és válaszok
Kedves Doktorur!A férjemnél 3 honappal ezelött kiderüld,hogy meddö.Az elsö lelet 3M/ml,0 motilitás,0morfologia.Egy héttel késöbb 1M/ml,1%morf.,0mot. A here uh másodfoku hereviszeret mutatott ki,minden mást rendben találtak.Tenyésztési mintát vettek,ott is minden negativ lett.Lh érték 11.FSH,tesztoszteron rendben.Tehát a professzor által kért leletek közül csak a viszeret találták,mást nem.3 havi Profertil szedése után,az eredmény 0,25M/ml,a többi ,minden 0.A professzor mütétet javasolt.Természetesen meg is fogja operáltatni magát.A kérdésem az lenne,hogy egy másodfoku herevisszér okozhat e ilyen gyenge spermaképet?Eddig már 10 éve ammoniát lélegzett be a munkahelyén,de tegnap ota céget változtatott.Lehet e esetleg a ammoniának ilyen jellegü hatáss?Okozhatta e ez a bajt?válaszát köszönöm/
Kérdező: Jázmin02 Válaszok száma: 0 db Utolsó válasz:
Tiszteletem! Kérdésem mi az amit ehetek ha a jobb és bal oldali pajzsmirigyemet is eltávolították 2009 ben a mellék megvan. 1.5 L_Thiroxin gyógyszert szedek 18 éves korom óta székrekedéses problémám van rendszeresen valamit szedek rá jelenleg Darmpflege nevezetű ami segít! Köszönöm Üdvözlettel: Mártonhegyi Tamásné Andrea
Kérdező: Andika1212 Válaszok száma: 0 db Utolsó válasz:
Az lenne a kérdésem,hogya herevisszért tágulat befolyásolhatja e a péisz működését.Arra gondolok hogy,aha együtt vagyunk a párommal akkor elég hamar ejakuálok .Orális eggyütt létek alkalmávak viszont nem. Nem változik mega pénis vérellátása a viszersségmiat ami ennyire érzékennyé tezi,
Kérdező: halacska79 Válaszok száma: 1 db Utolsó válasz: dr Thoman András 2016-10-17 19:57:05
Üdvözletem Doktor úr! Párom morfológiája 3 %-os a spermaképben, kiderült hogy ezt immunológiai eltérés okozza IGA és IGG pozitiv lett Mar teszttel. van erre gyógymód, vagy bármi megoldás, hogy esetleg spontán is teherbe eshessek? vagy ez neki örökre igy marad? van más lehetőségem mint a lombik? van értelem elkezdeni kivizsgáltatni ezt, vagy erre csak az a válasz hogy picsi? sajnos a meddőségi központban sem küldtek semmilyen további vizsgálatra, annyit mondtak hogy lombik javasolt. Tényleg nincs más esélyünk? neki ez örökre igy marad, és csak lombikkal lehet gyereke? köszönöm válaszát!
Kérdező: Jane Válaszok száma: 2 db Utolsó válasz: Dr.Török Alexander 2015-03-10 08:13:37
PSS autoimmunbetegségem van, megfelelő multivitaminra lenne szükségem. Az elmúlt alkalommal amit vásároltam arra az volt írva, hogy jódot tartalmaz, nem mertem beszedni, mert pajzsmirigy betegségem is volt, és hátha ártok vele. A nagy kapszulákat pedig nehezen tudom lenyelni, és félek, hogy ártanak az epés reflux, és az irretábilis bélszindróma miatt.
Kérdező: mildiko61 Válaszok száma: 1 db Utolsó válasz: Ph.D. Sándor Peresztegi 2015-03-17 22:23:53
Tisztelt Doktor úr! A párommal másfél éve szeretnénk gyermeket, eddig sikertelenül. Előző kapcsolatból neki már van egy 5 éves kisfia, nekem egy sikertelen terhességem volt 3 éve, üres petezsák miatt missed ab.-re került sor. A vizsgálataim alapján, velem minden rendben. A párom spermaképe 1 évvel ezelőtt 15M/ml, a napokban újra elmentünk vizsgálatra, most már csak 8M/ml. A mennyiséggel van gond, mozgékonyság, forma jó. Most kiderült, visszértágulat van a bal heréjén. Urológus műtétet javasolt neki, mert szerinte kisebb a kockázata és megterhelése, mint, ha inszeminációba vagy lombik programba kezdenénk, és jó esélyt lát a spermakép javulására akár 1 hónapon belül. Az én nőgyógyászom nem támogatja a műtétet, nem bízik gyors javulásban, mindenképpen csak lombikban látja az esélyünket, még az inszeminációt is elveti korom miatt, 1 hónapja betöltöttem a 40. évet, párom 30 éves. Páromnak érdemes-e megműttetni magát és természetes úton próbálkozni? Műtét után mennyi esélye van a spermakép javulására és mennyi idő alatt javulhat az eredménye? Nekem van "időm" ezt kivárni? Én még azért reménykedem a természetes teherbeesésben. Ön szerint van erre esélyünk, vagy a lombik az egyetlen út? Köszönöm válaszát! Üdvözlettel: Angyalka40
Kérdező: Angyalka40 Válaszok száma: 0 db Utolsó válasz:
Jó napot! Az utóbbi időben ha a kezemmel erősen megfogok valamit, vagy emelek, egy kis fájó kék dudor keletkezik, ami aztán kb. 1 nap után el is tűnik. Olyan, mintha az ér pattanna meg. Mitől lehet ez?
Kérdező: eniko008 Válaszok száma: 2 db Utolsó válasz:
Jó napot! Genetikailag örökölt visszérben szenvedek. Kékes, kidudorodó. Detralex gyógyszert szedek és kompressziós harisnyát használok. A rádiófrekvenciás műtét enyhítene a helyzeten?
Kérdező: eniko008 Válaszok száma: 3 db Utolsó válasz: dr Járányi Zsuzsanna PhD érsebész 2013-03-03 08:28:53


INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK
Tanar.hu

Google PageRank