Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 

Kezdőlap - Hírek - Inkontinencia kezelés a Zalakarosi Fürdőben
2016. augusztus 16. 22:08

inkontinencia, vizelési probléma, vizelet, vizelet ürítés, vizelet vizsgálat

Inkontinencia kezelés a Zalakarosi Fürdőben
Inkontinencia kezelés a Zalakarosi Fürdőben Önfeledt szaladgálás gyermekünkkel, sportolás, tüsszentés vagy egy jóízű nevetés - a mindennapi élet mozzanatai, melyeket sajnos sokak számára beárnyékol a rettegés attól, hogy közben egy-egy csepp vizelet kontrollálatlanul távozik a szervezetükből.
Inkontinencia kezelés a Zalakarosi Fürdőben

A vizelettartási probléma, más néven inkontinencia sokak, többségükben hölgyek, komfortérzetét negatívan befolyásolja. Megnyugtató azonban, hogy minderre van megoldás! Fürdőnk gyógyászatán júniustól új elektroterápiás kezelést vehetnek igénybe a vendégek a vizelettartási problémák alternatív gyógymódjaként.

Ez a sokakat érintő, kellemetlen tünetekkel, vizeletürítési kényszerrel, szégyenérzettel járó betegség, diszkréten, jó hatásfokkal orvosolható. A kismedencei területen elhelyezett elektródák által kibocsátott impulzusok stimulálják az izmokat. Az elektromos inger hatására az idegek, izomsejtek összehúzódnak, erősödnek, visszanyerhetik eredeti tartásukat.

A módszer hatékonysága képzett gyógytornászok irányításával végzett intim tornával növelhető. Az izmok kilazítását a kezelést megelőzően a kismedencei területre helyezett iszappakolással segíthetjük elő.  A nőgyógyász szakma elismeri az eljárás eredményességét, a betegek körében nagy népszerűségnek örvend, hiszen hatékonysága révén a műtéti beavatkozás is elkerülhető. A kezelések előzetes szakorvosi vizsgálat nélkül megkezdhetők.   

A kezelés árairól, igénybe vehető csomagokról itt tájékozódhat: 
http://furdo-zalakaros.hu/gyogykezelesek/inkontinencia-kezeles/

A diszkrét és fájdalommentes eljárás további előnye, hogy olyan környezetben vehetik az érdeklődők igénybe, ahol a kívülállóknak nem is kell megtudnia, ha valaki ezzel a problémával kúráltatja magát a nyaralás alatt. A fürdő minden korosztály igényeinek kínál megfelelő szórakozást, így amíg a család és a gyerekek csúszdáznak, pancsolnak, vagy az animátorok által szervezett programokon szereznek felejthetetlen élményeket, addig magabiztosságunkat akár 10 napos kúra alatt visszaszerezhetjük. Az elsajátított intim tornagyakorlatok pedig a későbbiekben otthon is elvégezhetők, így a javulás folyamata továbbvihető, az állapotban bekövetkezett javulás fenntartható.   

 

Kapcsolódó betegségek
Megosztás

Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot",kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább!


Flattr this

További hírek


INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK