Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 

Kezdőlap - Hírek - Inkontinencia kezelés a Zalakarosi Fürdőben
2016. augusztus 16. 22:08

inkontinencia, vizelési probléma, vizelet, vizelet ürítés, vizelet vizsgálat

Inkontinencia kezelés a Zalakarosi Fürdőben
Inkontinencia kezelés a Zalakarosi Fürdőben Önfeledt szaladgálás gyermekünkkel, sportolás, tüsszentés vagy egy jóízű nevetés - a mindennapi élet mozzanatai, melyeket sajnos sokak számára beárnyékol a rettegés attól, hogy közben egy-egy csepp vizelet kontrollálatlanul távozik a szervezetükből.
Inkontinencia kezelés a Zalakarosi Fürdőben

A vizelettartási probléma, más néven inkontinencia sokak, többségükben hölgyek, komfortérzetét negatívan befolyásolja. Megnyugtató azonban, hogy minderre van megoldás! Fürdőnk gyógyászatán júniustól új elektroterápiás kezelést vehetnek igénybe a vendégek a vizelettartási problémák alternatív gyógymódjaként.

Ez a sokakat érintő, kellemetlen tünetekkel, vizeletürítési kényszerrel, szégyenérzettel járó betegség, diszkréten, jó hatásfokkal orvosolható. A kismedencei területen elhelyezett elektródák által kibocsátott impulzusok stimulálják az izmokat. Az elektromos inger hatására az idegek, izomsejtek összehúzódnak, erősödnek, visszanyerhetik eredeti tartásukat.

A módszer hatékonysága képzett gyógytornászok irányításával végzett intim tornával növelhető. Az izmok kilazítását a kezelést megelőzően a kismedencei területre helyezett iszappakolással segíthetjük elő.  A nőgyógyász szakma elismeri az eljárás eredményességét, a betegek körében nagy népszerűségnek örvend, hiszen hatékonysága révén a műtéti beavatkozás is elkerülhető. A kezelések előzetes szakorvosi vizsgálat nélkül megkezdhetők.   

A kezelés árairól, igénybe vehető csomagokról itt tájékozódhat: 
http://furdo-zalakaros.hu/gyogykezelesek/inkontinencia-kezeles/

A diszkrét és fájdalommentes eljárás további előnye, hogy olyan környezetben vehetik az érdeklődők igénybe, ahol a kívülállóknak nem is kell megtudnia, ha valaki ezzel a problémával kúráltatja magát a nyaralás alatt. A fürdő minden korosztály igényeinek kínál megfelelő szórakozást, így amíg a család és a gyerekek csúszdáznak, pancsolnak, vagy az animátorok által szervezett programokon szereznek felejthetetlen élményeket, addig magabiztosságunkat akár 10 napos kúra alatt visszaszerezhetjük. Az elsajátított intim tornagyakorlatok pedig a későbbiekben otthon is elvégezhetők, így a javulás folyamata továbbvihető, az állapotban bekövetkezett javulás fenntartható.   

 

Kapcsolódó betegségek
Megosztás

Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot",kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább!



További hírek


INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK