Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 
Kezdőlap - Psoriasis Guttata

Psoriasis Guttata kérdések és válaszok

Psoriasis Guttata
Tisztelt Gyógyítók!
Tavaly novemberben diagnosztizáltak Psoriasis Guttata-val, és eddig a bőrgyógyászaton próbáltak kezelni, sajnos nagyon kevés sikerrel - különböző krémeket kaptam, amik felpuhították ugyan a bőrömet, de nem használtak, kaptam UVB fényterápiát, tekercseltek, emellett saját magamtól kipróbáltam Holt-tengeri só fürdőt és iszapos krémeket, de szinte alig használtak. Nekem egyre gyanúsabb, hogy a probléma nem igazán a bőr, hanem valamelyik belső szervem, így tüneti kezelésnek érzem a krémezést..... Tudnának valamilyen gyógymódot ajánlani? Köszönettel: S.D
Kapcsolódó betegségek
Kapcsolódó orvos - szakember kategóriák
Válaszok erre a kérdésre
2013. február 27. 15:11
Kedves SD!

A psoriasis okát elsősorban a lélek szintjén kell keresni, azt ajánlom, keressen fel kineziológust, aki pontos útmutatást tud adni erre a problémára. Ha a lelki okokat rendbe teszi, akkor a tünetek is szűnni fognak.
Tisztelettel: K. Tóth Tünde
Megválaszolta: K. Tóth Tünde
2013. február 26. 15:39
Tisztelt Kérdező! Kineziológus vagyok S.V.T technikával és Elme akkupunktúrával is foglalkozom. Sok rejtélyes dolognak fejtettük meg már a gyökerét és tudták célirányosan kezelni. Valami érzelmi problémája lehet a határok kezelésével, betartatásával. Sok olyan terhet cipelünk a tudattalan tartalmában amit a memória nem tud beazonosítani. Németh Edit +36302184353 www.univerzumgyok.hu
Megválaszolta: német edit
2013. február 25. 15:57
Ami a bőrbetegségek kezelését illeti, három szinten lehet velük foglalkozni. Ez persze a psoriasisra is igaz. A tüneti kezelés eltüntetheti vagy eltakarhatja a csúnya látványt, csökkentheti a viszketést és egyéb kellemetlenségeket. Úgy tűnik, hogy Ön eddig ilyen megoldásokat vett igénybe. Közelebb áll a megoldáshoz, ha a tünetek mögött álló anyagcserezavarokat és egyéb szervi problémákat próbáljuk kiiktatni. Nagyon hasznosnak tűnnek azok a javaslatok, amiket az egyik előttem hozzászóló tanácsadó fogalmazott meg (méregtelenítés, Bach cseppek, stb.). A bőrbetegségek mögött szinte mindig lelki okokat is találunk, többnyire kapcsolati problémákat. Ez lehet párkapcsolat, szülő-gyerek, barát, munkatárs stb., esetleg magány vagy fontos személy elvesztése. Ezt kineziológussal kéne kiteszteltetni vagy pszichológussal megbeszélni.
Megválaszolta: Kertész János
Keressen az eddigi kérdések és válaszok között
Keresett kifejezés:
Regisztráljon páciensként a kérdések feltevéséhez! Regisztráció itt
Megosztás

Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot",kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább!


Flattr this
INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK