Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 

Kezdőlap - ATI Computer Kft
ATI Computer Kft
Bemutatkozás:
Mindannyian kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy gyógyulásunk érdekében segédeszközre van szükségünk. Napjainkban már Csornán – az ATI Computer Kft-nél az Erzsébet királyné utca 8. szám alatt hozzájuthatunk ezekhez.

A Teva Magyarország Zrt. Gyógyászati Segédeszközök Üzletág, Gyógybolt partnereként forgalmazunk a termékeket. A piacvezető TEVA teljes gyógyászati segédeszköz kínálatát megtalálhatja a Kedves Vásárló üzletünkben. Egészségügyi eszközeinkkel nem csak utólag, a betegség vagy sérülés bekövetkezését követően szeretnénk segíteni, hanem a megelőzésre is hangsúlyt fektetünk. Célunk a mindennapi életvitel javítása, a kényelem, a védelem és a gondoskodás.

Boltunkban raktárról szolgálunk ki a ragtapaszoktól kezdve a járást segítő vagy higiénés célokat szolgáló eszközökön át a különböző boka-, térd- és gerincrögzítőkig, haskötőkig, mellprotézisig vagy a vércukorszintmérőig.
Üzletünkben a vásárlóknak, betegeknek már lehetőségük van egészségpénztári kártyával fizetni, cégünk több Egészségpénztárral szerződéses kapcsolatban áll.

Segítséget szeretnénk nyújtani az újszülött babával hazaérkező szülőknek csecsemőmérleg bérlési lehetőséggel.

Sikerért könyveljük el, hogy gyógyászati üzletünk megnyitása óta sikerült beilleszkednünk az egészségügyi ellátórendszerbe, vásárlói körünk dinamikusan bővül. Folyamatos kapcsolatot tartunk háziorvosokkal, gyermekorvosokkal és védőnőkkel, ezzel is elősegítve a minőségi szolgáltatást, kínálatot.

Az üzlet Csorna belvárosában a Korona Center üzletházzal szemben az Erzsébet királyné u. 8. szám alatt található. Segítőkész, udvarias kiszolgálással várjuk a segédeszközre szoruló betegeket és az egészségüket megőrizni kívánókat egyaránt
Szolgáltatások:
Végzettség(ek):
Tudományos tevékenység, publikációk:
Díjak, elismerések:
Rendelési idő:
Nap Délelőtt Délután Megjegyzés
Hétfő 8:00 - - 16:30
Kedd 8:00 - - 16:30
Szerda 8:00 - - 16:30
Csütörtök 8:00 - - 16:30
Péntek 8:30 - - 16:30
Szombat 8:00 - - 12:00
Vasárnap - - - -
Térkép:
Megosztás

Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot",kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább!Hozzászólások, vélemények:
Az eddigi hozzászólások, vélemények:
Még nem érkezett hozzászólás.
Írjon hozzászólást, véleményt Ön is!

Lépjen be a kommenteléshez vagy regisztráljon páciensként.

Értékelés:
Még nem érkezett értékelés.

Az értékeléshez lépjen be vagy regisztráljon páciensként.

Megválaszolt kérdések:


INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK