Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 

Kezdőlap - Csató Erika Csilla
Csató Erika Csilla
Bemutatkozás:
1998ban diplomáztam a HIETE EFK gyógytornász szakon. 1997től dolgozom házi betegápolási szolgálatoknak. 2002től főállásban a Szent István Kórház alkalmazottja lettem, de vállalkozói tevékenységemet továbbiakban is folytattam.
2004ben egy kis szünet következett: február és Karácsony között Új Zélandon éltem és dolgoztam - ez a külföldi munka nagymértékben átalakította élet- és szakmai szemléletemet.
2006tól a Szent István Kórházon belüli Merényi Kórház Traumatológiai osztályon dolgozom, mely a Dél-Pest traumacentruma.
2007. októberében életet adtam egy eleven kisfiúnak, így jelenleg GYESen vagyok, de vállalkozásom révén továbbra is otthonápolási szolgálatoknak dolgozom ( az egyiknek 1997, a másiknak 2000 óta).
Szolgáltatások:
Kezeltem óvodás-iskolás korú gyerekeket neurológiai, ortopédiai problémákkal, felnőtteket: neurológiai, ortopédiai, traumatológiai, reumatológiai, pulmonológiai, kardiológiai, egyéb belgyógyászati problémákkal, illetve dolgoztam rehabilitációban ( amputáció utáni protetizálás, hemi,-paraplégia ), illetve geriátrián.
Munkám során igen nagy és sokrétű beteganyaggal dolgoztam, de a házi betegápolás segítségével igen személyes kapcsolatot sikerült kialakítanom betegeimmel. Krónikus pácienseimnél pedig meg van az a kivételes helyzetem, hogy évekig segíthetem őket a javulásért-állapotfenntartásért küzdött harcban.
Végzettség(ek):
1999ben a HIETE szervezésében manuális lymphdrenage és kompressziós terapeuta végzettséget szereztem.
2000ben a DR TENS MED Kft. keretein belül végeztem el egy szakmai továbbképzést a TENS kezelésekről, a bennük lévő lehetőségekről - munkám során azóta is használok TENS kezeléseket a minél komplexebb és hatékonyabb gyógyítás - lazítás, keringésjavítás, fájdalomcsillapítás- érdekében.
2001ben az Magyar Lovasterápiás Szövetség szervezésében lovasterápiás segítő tanfolyamot végeztem el, de a hyppoterápia vonalon végül nem indultam el.
2003ban a Budapesti Szabadidő- és Sport Szövetség OKJ-s tanfolyama révén aerobik sportoktatóként bővítettem tudásom, melyeket erő- és állóképesség fejlesztését célzó, illetve szívbetegek rehabilitálását képező órákon alkalmazok .
2006ban a Nemzetközi McKenzie Intézet posztgraduális tanfolyamaiból részt vettem a \"Lumbalis gerinc -\", valamint a \"Nyaki és háti gerinc mehanikai diagnózis és terápia\" körében tartott képzésein (McKenzie A + B), így a nyaki- háti- és ágyéki gerinc fájdalmait tudom enyhíteni a beteg aktív közreműködésével, és nem utolsó sorban hatékony önterápiát tudok a kezébe adni életvezetési tanácsokkal.
2010. szeptemberében elvégeztem a Brian Mulligen által kidolgozott Mulligan manuális terápia alaptanfolyamát ( Mulligan A + B), mely révén a főiskolán tanult manuálterápiás tudásomat továbbfejlesztve kezelhetem a mozgás közben fellépő ízületi fájdalmakat.
2012. szeptemberében egy Medical és Kinesio Taping tanfolyam újabb eszközt adott (szó szerint) a kezembe a komplexebb kezelés érdekében.

Tudományos tevékenység, publikációk:
Díjak, elismerések:
Rendelési idő:
Nap Délelőtt Délután Megjegyzés
Hétfő
Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek
Szombat
Vasárnap
Térkép:
Megosztás

Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot",kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább!


Flattr this

Hozzászólások, vélemények:
Az eddigi hozzászólások, vélemények:
Még nem érkezett hozzászólás.
Írjon hozzászólást, véleményt Ön is!

Lépjen be a kommenteléshez vagy regisztráljon páciensként.

Értékelés:
Még nem érkezett értékelés.

Az értékeléshez lépjen be vagy regisztráljon páciensként.

Megválaszolt kérdések:


INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK