Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 

Kezdőlap - Dr Király Szabolcs
Dr Király Szabolcs
Bemutatkozás:
Dr. Király Szabolcs általános orvosi diplomáját 2002-ben szerezte a Semmelweis Egyetemen, majd orvos-közgazdász diplomát szerzett 2003-ban a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán. 2002-től 2009-ig az Országos Baleseti és Sürgősségi Intézetben, későbbi Péterfy Sándor Utcai Kórház Rendelőintézet és Baleseti Központban, majd 2009-2010-ben a Barlborough Orthopaedic NHS Treatment Centerben (UK) dolgozott. EU - konform összevont Ortopédia-Traumatológia szakvizsgát tett 2010. februárjában.

2010-2011-ben mint kézsebész Specialist Registrar, később Clinical Hand Fellowként a University Hospitals Birmingham NHS Foundation Trust (UK) ortopéd sebész-kézsebész munkatársaként a Birmingham Hand Centerben, a The Royal Orthopaedic Hospitalban, a Selly Oak Hospitalban és a brit Védelmi Minisztérium központi ellátó kórházában a Queen Elizabeth Hospital Birmingham-ben dolgozott kéz- és felső végtagsebészeti kiemelt traumatológiai és kézsebészeti ortopédiai ellátásban.
Érdeklődési területei az általános ortopédiai gyermek és felnőtt kézsebészeti és neurovasculáris mikrosebészeti ellátáson ( ganglionok, tumorok eltávolítása, idegfelszabadítások a csukló és a könyöktájék alagútszindrómáiban, pattanóujj, Dupuytren-betegség, a hüvelyk és a hosszú ujjak kisízületi artrózis műtétei, kisízületi protetizálás stb. ) túl a reumás kéz kezelése, a kezet ért balesetet követő csontos, szalagos és neurovaszkuláris helyreállító mikrosebészet, a csuklósebészet, csukló artroszkópia, a csukló és könyöktáj szalagos instabilitásainak sebészi kezelése, ínátültetések, tengelykorrekciós műtétek reumás és nem-reumás betegek, illetve cerebralis paresisben szenvedő betegek fogáskézségének javítása céljából, valamint a veleszületett kézfejlődési rendellenességek sebészi korrekciója. Fentieken túl aktív szerepet vállal mikrosebészeti igényű plasztikai sebészeti beavatkozásokban (pl. érnyeles szabad izom-, csont-, bőrlebeny átültetések)
Szolgáltatások:
Felnőtt és gyermek kézsebészet, csuklósebészet, a csukló és könyöktáj alagútszindrómái, krónikus gyulladásai és szalagos instabilitásának sebészete, neurovasculáris helyreállító mikrosebészet
Végzettség(ek):
Kézsebész szakorvos
Ortopédia-traumatológia szakorvosa
Tudományos tevékenység, publikációk:
Kutatási területei közé tartozik a csukló kinetikájának, kinematikájának, biomechanikájának valamint szalagos instabilitásainak vizsgálata.

Érdeklődési területei:a kéz fejlődési rendellenességei, posttraumás állapotai, artrózisai, deformitásai, tumorok és tumorszerű elváltozások a kézen.

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karának angol és magyar nyelvű évfolyamán ortopédiai/kézsebészeti gyakorlatvezető, vizsgáztató valamint a szakdolgozatok bíráló bizottságának tagja, opponens.
Díjak, elismerések:
Rendelési idő:
Nap Délelőtt Délután Megjegyzés
Hétfő 10:00 11:30 - - Páratlan heteken - megbeszélés alapján
Kedd - - - -
Szerda - - - -
Csütörtök 9:00 - - 13:00 Előjegyzés alapján
Péntek 9:00 11:30 - - Megbeszélés alapján
Szombat - - - -
Vasárnap - - - -
Térkép:
Megosztás

Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot",kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább!


Flattr this

Hozzászólások, vélemények:
Az eddigi hozzászólások, vélemények:
Nagy Sándorné hozzászólása
2017-04-10 19:01:04
Tisztelt 60 éves nő vagyok, kerékpáros, egyesített kézbesítőként dolgozom vidéken, 2017. február 1-én elestem, és az első röntgen leletemen ez állt: bal radius distalis metaphysisén kérgnyi dorsalis dislocatioval és néhány fokos dorsalis tengelyeltéréssel járó darabos rörés van. Vélemény. Fract. radii l.s. Tekintettel a koromra /60 év/ konzervatív kezelést kaptam: Repositió, dorsalis gipsz –fájdalom csillapító nélkül. Másnap röntgen, mely szerint a törtvégek jó tengelyállásban vannak rögzítve.
Zsuzsanna213 hozzászólása
2013-03-30 14:45:14
Bátran ajánlom Őt, forduljanak hozzá bizalommal!
Zsuzsanna213 hozzászólása
2013-03-30 14:44:15
Dr. Király Szabolcsban nagyon jó szakorvost ismerhettem meg. Szaktudása mellett udvarias, figyelmes, rendkívül türelmes és törődő a betegeivel. Mostanában estem át egy műtéten, amit Ő végzett. Készségesen válaszolt a kérdéseimre. A műtét nem altatásban történt, és nagyon féltem tőle. Ezért nagyon sokat jelentett számomra az a higgadtság, nyugodtság és kiegyensúlyozottság, ami a doktor úrból sugárzott az operáció során. Hálás vagyok a törődéséért, és a "gyönyörű" munkáért, amit végzett.
Írjon hozzászólást, véleményt Ön is!

Lépjen be a kommenteléshez vagy regisztráljon páciensként.

Értékelés:
Jelenleg:   2 db. értékelés

Az értékeléshez lépjen be vagy regisztráljon páciensként.

Megválaszolt kérdések:


INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK