Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 

Kezdőlap - Hírek - Te elhiszed, hogy ez a nő 43 éves?
2012. szeptember 26. 11:25

fiatal, vegán, vegetáriánus, szója, egészség

Te elhiszed, hogy ez a nő 43 éves?
Masako Mizutani 43 éves kora ellenére tizenéveseket meghazudtoló formában van.
Te elhiszed, hogy ez a nő 43 éves?

A Nagoya tartományban élő, két gyermekes anyukától a mai napig elkérik a személyi igazolványát, ha alkoholt vásárol. Most elárulja fiatalságának titkát!

Kicsit szkeptikusan álltunk a témához. Masako Mizutani képeit nézegetve egyszerűen nem tudjuk elhinni, hogy ő valóban 43 éves. Pedig váltig állítja. Ráadásul két lánya is van, és mégse néz ki húsznál többnek. Életkorát meghazudtoló külsejének köszönhetően Japánban igazi sztár, akit csak úgy emlegetnek, mint az "Örök fiatalság asszonya".

Az ázsiaiaknak, főleg a japánoknak általában szép a bőrük, és koruk sem annyira látszik meg rajtuk. Masako viszont még így is egyértelműen kiemelkedik a többi korabeli nő közül. Masako egy tv-műsorban elárulta szépségének és fiatalságának titkát. Napi öt órát foglalkozik bőrével!

Egészséges, friss ételeket eszik, napi négyszer, kis adagokban. Rengeteg vizet iszik, hogy a méreganyagokat kiürítse a szervezetéből. Nem sminkeli agyon magát, mindig használ naptejet és E-vitaminos krémeket használ a puha és rugalmas bőr megőrzése érdekében. Ha jobban belegondolunk, ezek a tanácsok teljesen általánosak, mégse mindenki néz ki úgy 43 évesen, mint ő. Lehet, hogy nem minden titkát árulta el?

Masako igazában sokan kételkednek. Ám ilyenkor felvetődik a kérdés, hogy egy 20-on éves nőnek hogyan lehet, hogy van két 20 éves lánya? Ha együtt mennek valahova, rendszerint azt hiszik, testvérek. Nem csoda, hiszen Masako szinte fiatalabbnak néz ki, mint saját gyerekei!

Masako nem az egyetlen örök fiatalsággal megáldott nő. Pár éve Annette Larkin-t is ugyan ennyire felkapta a világsajtó. Ő 70 évesen még mindig bőven egy a 40-es évei elején járó nőnek nézett ki. A fiatalság titka nála is a víz (esővíz, hogy pontosak legyünk) és a vegetarianizmus.

Forrás: Vidget.hu
Kapcsolódó betegségek
Megosztás

Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot",kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább!


Flattr this

További hírek


INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK