Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 
Kezdőlap - Orvos válaszol - Állatorvos-akupresszőr/akupunktőr

Állatorvos-akupresszőr/akupunktőr

Kedves Doktor Úr! Lehet, hogy túl paranoiásnak fog vélni a kérdésem kapcsán, de egyrészt megnyugtatásra is vágyom. Testvérem 10 napja hazahozott egy kb. kéthetes újszülött kiscicát, akit magára maradva testvérével az utcán találtak. Tegnap előtt a kiscica lába az egyik napról a másikra bedagadt, és nem tudott ráállni - az állatorvos és a röntgen szerint beüthette. Tegnap éjjel elpusztult. Testvérem elmondása szerint a következő tüneteket produkálta: hirtelen nagyon vékony lett, kifolyt a nyála, nyitva volt a szája, nem tudta tartani a fejét, alig illetve csak görcsösen mozgott, nehezen vett levegőt. Mennyi esélye lehet annak, hogy a pár hetes kiscica minden harapásnyom nélkül veszett lehetett? És mennyi esély van arra, hogy mi elkaphatjuk a fertőzést, ha többször megpusziltuk, és az ujjunkat cumizta? Válaszát előre is nagyon köszönöm!
Kérdező: balogh_bela1 Válaszok száma: 1 db
Tisztelt Doktor! A kutyámat tavaly elütötték, sajnos több műtéttel kellett helyretenni a hátsó combcsontját és most a bal hátsó lába rövidebb. Az orvos szerint az inak rövidültek meg.... Lehetséges ezen akupunktúrával vagy valami hasonló természetes gyógymóddal javítani? Előre is ksözönöm a választ
Kérdező: lilac Válaszok száma: 1 db


INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK