Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 
Kezdőlap - Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

A www.orvosok.hu weboldal üzemeltetője, Galaczi Jenő
garantálja, hogy a látogatók és felhasználók személyes és egyéb adatait bizalmasan, a hatályos magyar jogszabályokat és ajánlásokat maradéktalanul betartva kezeli, különös tekintettel az alábbiakra:

- a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény,
- a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény,
- a személyes adatok gépi feldolgozása során az egyének védelméről szóló 1998. évi VI. törvény,
- az elektronikus kereskedelmi, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. törvény.

Az adatkezelés célja:


Az orvosok.hu rendszerbe regisztrált felhasználóknak, orvosoknak internetes reklámozási, megjelenési felületet biztosít.

Az oldal sütiket használ. Statisztikai adatok gyűjtéséhez a Google Analytics szolgáltatást használjuk, melyre a Google Adatvédelmi Irányelvek érvényesek.

Általános adatkezelési elvek

Az orvosok.hu oldalon online megadott adatokat kizárólag Galaczi Jenő munkatársai kezelik, az adatok feldolgozása és kezelése során adatfeldolgozó vállalkozás szolgáltatásait nem vesszük igénybe.

A regisztráltak általi adatszolgáltatás online és adatlapon történt jelentkezés esetében is önkéntes, az adatkezelés céljának ismeretében történik.
Galaczi Jenő kötelezi magát arra, hogy a rendelkezésére bocsátott adatokat kizárólag a felhasználók által választott szolgáltatás céljából, a felhasználók hozzájárulásának megfelelően használja.

A megadott személyes és egyéb adatok, valamint az igényelt szolgáltatások bármikor módosíthatók, külön-külön és egyben is törölhetők, a kért szolgáltatások felfüggeszthetők és visszamondhatók.

Az adatokat magyarországi szervereken tároljuk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy adatbázisunk, annak használata technikailag is biztonságos legyen, illetéktelen személyek ne férhessenek hozzá felhasználóink személyes adataihoz, ne tudják azokat megváltoztatni vagy törölni.

A személyes adataira vonatkozó bármely kérdés, kérés vagy panasz megválaszolása írásban, az Ön által megadott postacímre vagy e-mail-címre történik. Bármely más kérdésre (pl. szolgáltatásaink igénybevételéről, annak menetéről, feltételeiről, technikai jellegű problémák megoldásáról) e-mail-en, telefonon vagy személyesen is adunk felvilágosítást.

Galaczi Jenő vállalja, hogy az új, a felhasználói érdekeit szolgáló tevékenysége, szolgáltatása népszerűsítése érdekében legfeljebb egy tájékozató levelet küld felhasználói számára, akiknek felajánlja a lehetőséget az új szolgáltatás igénybevételére.

Galaczi Jenő fenntartja magának a jogot, hogy felhasználóitól, ügyfeleitől és látogatóitól gyűjtött személyes adatnak nem minősülő statisztikai adatokat az irányadó jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően nyilvánosságra hozza.

A partnereinkkel kötött szerződések, együttműködési megállapodások nagy hangsúlyt fektetnek az adatvédelmi jogszabályok mindkét fél általi maradéktalan betartására. Partnereink kötelezettséget vállaltak a honlapunkon keresztül elérhető, illetve a portál segítségével jelentkezők adatainak jogszabályszerű kezelésére.

Galaczi Jenő fenntartja magának a jogot, és egyben kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen Nyilatkozat tartalmát a mindenkor hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően egyoldalúan módosítsa. A nyilatkozat bármilyen kismértékű változásáról felhasználóinkat előzetesen értesítjük.

Szolgáltatásaink

Célunk megvalósítása érdekében számos szolgáltatással állunk felhasználóink rendelkezésére. Ezek egy része nem kíván adatszolgáltatást (pl. jelentkezés a portálon nyilvánosan meghirdetett állásajánlatra), más része egyetlen vagy néhány információ megadásához kötött (pl. jelentkezés a hírlevelünkre), míg mások regisztrációt igényelnek.
Minden egyes, általunk kezelt adatra érvényes a jelen adatvédelmi nyilatkozat.

Regisztrált felhasználóinkról nyilvántartott adatok

Szolgáltatásaink teljes és hatékony használata érdekében kérjük, regisztrálja magát rendszerünkbe!
A regisztráció során a következő személyes adatok megadását kérjük:
- e-mail-cím (ezen a címen értesítjük az Ön által megadott profilnak megfelelő állásajánlatokról, programokról, szolgáltatásokról)
- jelszó (kérjük, olyan jelszót adjon meg, amely biztosítja, hogy csak Ön fér hozzá személyes adatlapjához)
- teljes név
- elérhetőségek
A fenti adatokat kizárólag az Ön által előzetesen jóváhagyott célra vesszük igénybe, azokat előzetes írásbeli engedélye nélkül (a törvényben előírt kivételektől eltekintve) harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adjuk át.

Galaczi Jenő nem gyűjt olyan adatokat, amelyek nemzeti vagy etnikai kisebbséghez tartozásra, a politikai véleményre vagy pártállásra, vallásos vagy más világnézeti meggyőződésre, érdekképviseleti szervezeti tagságra, egészségi állapotra, szenvedélybetegségre, szexuális életre vagy büntetett előéletre vonatkoznak. Amennyiben tudomást szerzünk arról, hogy bármely felhasználónk a fentiekben részletezett különleges adatot töltött fel rendszerünkbe, azt haladéktalanul töröljük. Galaczi Jenő fenntartja magának a jogot, hogy a hatályos jogszabályok megsértéséért a különleges adatokat elhelyező felhasználó regisztrációját is törölje.

A regisztrációs adatlap kitöltésekor jelölheti, hogy Galaczi Jenő mely szolgáltatásaira tart igényt, milyen jellegű információkról szeretne alkalomszerűen vagy rendszeresen értesülni. Az adatlap ezen része is bármikor módosítható.

Linkek

Az orvosok.hu portálon számos olyan linkkel találhat, amely más szolgáltatók oldalaira mutat. Az ajánlott oldalaknál igyekszünk csak olyan linket feltüntetni, illetve tartalmat figyelmükbe ajánlani, amelyek szolgáltatói a hatályos adatvédelmi jogszabályokat maradéktalanul betartják.

Az ajánlatok közzétételénél nincs lehetőségünk vizsgálni a jogszabályok betartását, kérjük, amennyiben más szolgáltató által üzemeltetett honlap szolgáltatásait kívánja igénybe venni, olvassa el a választott oldalra vonatkozó adatvédelmi nyilatkozatot.
A rendszer használatával és az adatbázisban szereplő adatokkal kapcsolatos jogok és kötelezettségek.

Galaczi Jenő kötelezi magát arra, hogy az adatbázisban szereplő adatok kezelése során a jelen a Adatvédelmi nyilatkozatnak megfelelően jár el, az abban foglaltaknak maradéktalanul eleget tesz.

A regisztráció során szakmai és személyes adatait megadó felhasználó (a továbbiakban Felhasználó) adatlapja hitelesítésével (a rendszer által a megadott e-mail-címre kiküldött linkre klikkeléssel) elfogadja a rendszer használatának szabályait.
A Felhasználó kötelezi magát arra, hogy az adatbázisba kizárólag saját adatait rögzíti, valamint hogy azok a valóságnak megfelelnek.

A Felhasználó felelős a rendszer használatát lehetővé tevő jelszó titokban tartásáért, és köteles gondoskodni arról, hogy a jelszó ne jusson illetéktelen személyek tudomására. Ennek elmulasztásából eredő kárért, illetve hátrányért kizárólag a Felhasználó a felelős.
A Felhasználó tudomásul veszi, hogy az adatátviteli kapcsolat bármely hibájából vagy működésképtelenségéből eredő kárért, illetve hátrányért Galaczi Jenő nem vállal felelősséget.

A Felhasználó tudomásul veszi, hogy amennyiben a rendszert nem rendeltetésszerűen használja, Galaczi Jenő jogosult a Felhasználó számára nyújtott szolgáltatások felfüggesztésére.INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK