Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 
Kezdőlap - Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

 

Galaczi Jenő tájékoztatja Önt, hogy honlapjainak látogatása egyben az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

Galaczi Jenő honlapjai, illetve azok tartalma szerzői védelem alá esnek. Az Online Power Kft  előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos bármely oldal tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, terjeszteni, átdolgozni.

A www.orvosok.hu portálon elérhető tartalom eltérő megjelölés vagy utalás hiányában az Online Power Kft szellemi alkotását, illetve szerzői jogvédelem alá tartozó művét képezi, külön írásbeli engedélyének hiányában kizárólag a vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően használható fel. Az ilyen felhasználás kizárólag személyes célból történhet és jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetlenül és közvetett módon sem szolgálhatja.

Galaczi Jenő felelősséget nem vállal azokért az esetlegesen bekövetkező közvetlen vagy közvetett károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a honlap használatából, annak nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.
Továbbá kiadónkat nem terheli felelősség a www.orvosok.hu portálon található és ott elérhető anyagok használatáért és a használat következményeiért, továbbá a honlap tartalmának pontosságáért, megbízhatóságáért, hibamentességéért vagy zavartalan működéséért. Továbbá Galaczi Jenő nem vállal felelősséget a regisztrált orvosok és szakemberek saját adatlapján feltüntetett információkért, azokért csak és kizárólag az adott orvos/egészségügyi szakember felelős.

A honlapon számos más oldalra elvezető link található. E weboldalak tartalmáért és szolgáltatóik adatkezelési, gyakorlatáért nem vállalunk felelősséget. 

Galaczi Jenő minden erőfeszítést megtett annak biztosítására, hogy a oldalain közölt minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére, a nem vállalunk szavatosságot a jelen portálon keresztül nyújtott információkért, és fenntartjuk a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtsunk végre. Galaczi Jenő nem vállal felelősséget a portálon előforduló semmilyen pontatlanságért, vagy hiányosságért.

 

Reméljük, hogy az oldalon magtalálható információkat Ön is hasznosnak találja majd, de mindig tartsa szem előtt, hogy ezek nem helyettesíthetik a szakszerű orvosi ellátást és tanácsokat. 
Az Ön vagy más egészségével kapcsolatos kérdésekben mindig konzultáljon orvosával, a sürgős esetekben azonnal vegye fel a kapcsolatot a sürgősségi betegellátás körzetileg illetékes szerveivel. 

Felhívjuk figyelmét, hogy információnk felnőtteknek, illetve szülői felügyelet alatt álló tizenéveseknek szólnak, mindazonáltal kijelentjük, hogy semmilyen, a www.orvosok.hu honlapon található információért semmiféle garanciát nem vállalunk. Az Ön felelőssége az is, hogy megfelelően értelmezze azoknak az eszközöknek az eredményeit, amelyeket mi weboldalainkon az Ön rendelkezésére bocsátunk, ugyanakkor azt javasoljuk, hogy ehhez vegye igénybe orvos, vagy más, felkészült, egészségügyi képzettséggel rendelkező személy segítségét. 
Honlapunk egyes információi származhatnak Öntől, de más felhasználóktól is. Ezekért az adatokért, mint ahogy bármilyen más - akár tőlünk, akár mástól származó - internetes oldalainkon megjelenő információnak a felhasználásából eredő esetleges károkért vagy hátrányokért semmiféle felelőséget nem vállalunk.

A www.orvosok.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

 INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK