Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 
Kezdőlap - Orvos válaszol - Állatorvos-homeopata

Állatorvos-homeopata

Doctor
Kedves Válasz adó Doktor úr/nő. Kérdésem:Az izom és azideg ingerület,parancsátvitel ideje hosszabb mint kellene. A beszédkifejezésem is lassult.Ha lehet,akkor a lehető legkevesebb mellékhatású gyógyszert ill.homeopátiás vagy táplátékgyógyítását hagyományos házilag alkalmazható hatékony gyógy módszert-megoldást szíveskedjék ajánlni részemre! 67 éves vagyok. Üdvözlettel;István
Tisztelt Doktor! Családunkba bekerült 8 hetes drótszőrű tacskó, törzskönyvezett, megkapta a szükséges oltásokat. Kaptunk féregtelenítő tablettát amikor elhoztuk a kiskutyát, be is adtuk neki, figyeljük a székletét de nem mutatkoznak a férgesség jelei. Gyakran húzza fenekét a földön, mintha viszketne, hempereg és néha a füle tövénél vakarózik. Megfürdettük és kapott bolha, kullancs elleni csepegtetőt, de azóta is fennáll az állapot. Javasolt a féreghajtó további használata? Árthat neki, ha pár nap múlva ismételjük a gyógyszer beadását? Köszönjük!
Kérdező: szaboeszter Válaszok száma: 1 db Utolsó válasz: Dr. Kopócsi Andrea 2014-03-12 11:13:53
Tisztelt Doktor! A kutyámat tavaly elütötték, sajnos több műtéttel kellett helyretenni a hátsó combcsontját és most a bal hátsó lába rövidebb. Az orvos szerint az inak rövidültek meg.... Lehetséges ezen akupunktúrával vagy valami hasonló természetes gyógymóddal javítani? Előre is ksözönöm a választ
Kérdező: lilac Válaszok száma: 1 db
Jó napot! A kutyám valószínűleg megfázott, folyik az orra, tüsszög, éjszaka nagyon nyűgös. Tudna javasolni valamilyen alternatív gyógymódot?
Kérdező: eniko008 Válaszok száma: 2 db Utolsó válasz: hhh jhjh 2015-12-23 12:17:18


INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK