Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 
Kezdőlap - Mi lehet a betegségem?

Mi lehet a betegségem? kérdések és válaszok

Mi lehet a betegségem?
Szép napot kívánok
Egy különleges problémámmal,betegseggemmel szeretnék önökhöz fordulni és a segítségüket kérni. A betegségem egy két napos hasmenéssel indult, jelentkezett, aztan harmadnap reggel felébredes utan egy rosszullét, ájulás érzet tört rám, mintha belülről megfeszültem volna, 5 perc alatt lezajlodott bennem ez az érzés, de leirhatatlan, hogy milyen furcsa érzes volt, azóta is rossz közérzetem, gyengeségem van, minden nap egy furcsa, rossz érzesben vagyok és nem akar enyhülni, nagyon aggódok, hogy mennyire súlyos lehet a baj. Nem tudok enni normálisan mert nincs étvágyam, a vízet is csak muszajból iszom, gyengének is érzem magamat, úgy érzem, hogy a koncentráció képességem is csökkent. Nincs életkedvem! Mintha még a gondolkozasom is néha zavartalanabb lenne! Félek, nehogy valami keringési zavarom lenne az agyamban.
Egyik este olyan 11 óra tájekán a telefont böngésztem és hirtelen egy olyan fáradság érzet tört rám, hirtelen nagyon gyorsan elálmosodtam ( ami szokatlan tőlem) mintha a jobb szemem ragadt volna le és egyben egy nyomast is éreztem a fejemben féloldalt , egyből bepánikoltam és elkezdtem járkálni meg friss levegőt szívni, bevettem egy fél szem nyugtatót és nagynehezen reggel fele elaludtam! Folyton halálfélelmem van, meg rossz közérzetem! Nem tudok ejjel aludni rettegek, szorongok mert rosszul erzem magamat! Furcsa ingerek, érzesek gondoltatok kavarognak a fejemben . Lefekvéskor egy furcsa erőltető érzés fogott el + gondolt , össze is szoritottam a kezemet mintha a gondolatom vezérelt volna és nem tudtam volna iranyitani, vagy lehet ha már ezt beképzeltem? Borzasztó úgy érzem mintha naprol napra romlana az állapotom!
Úgy érzem, hogy görcsöl a hasam feszit, de azt nem érzem hogy vizelnem kellene, de még is megy.

Megjegyzés képpen, esetleg köze lehet a “Migrénaurám” ehez a mostani kialakult helyzetemhez? 2014 ben jelentkezett nálam elöször ez a roham, és 2018 ban már kihagyott, lassan 3 éve nem jelentkezett, akkoriban nagyon megviselt, rettegtem, hogy mi is lehet még a mai napig sem tudtam belenyugodni, hogy mennyire veszélyes lehet, mert ezt saját magamnak diagnosztizaltam ki ,mert a házi dokim nem is hallott ilyen betegségről.
Okozhat ez a betegség agyi károsodást, valami maradando nyomot hagyhat az agyban, válthat ki idegrendszeri károsodást? Ezekre a kérdésekre még soha nem kaptam valaszokat. :(

Egyik ismerösöm azt mondta, hogy ez mellékvese probléma, kortizolhiány, meg hipofizis betegségben szenvedhetek?
Kapcsolódó betegségek
Kapcsolódó orvos - szakember kategóriák
Válaszok erre a kérdésre
Keressen az eddigi kérdések és válaszok között
Keresett kifejezés:
Regisztráljon páciensként a kérdések feltevéséhez! Regisztráció itt
Megosztás

Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot",kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább!


Flattr this
INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK