Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 
Kezdőlap - Fémallergia lehet?

Fémallergia lehet? kérdések és válaszok

Fémallergia lehet?
Üdvözletem

- 2.5 hete voltam fogászaton titáncsapos gyökértömésre (bal leghátsó zápfog, bölcsességfog előtt), ideiglenesen le is zárták nyálra kötő anyaggal a fogam. 2 napra rá rosszul lettem, fejfájás, enyhe szédülés, remegés, légszomj, majd a háziorvos írt fel antibiotikumot, illetve vérnyomást monitoroztatott, ami lehet eleve magas volt, nem mértem soha (140/90/100-110)
- 2 napra rá sürgősségi, ekg, vérkép rendben. Ezután a szájüregben egy sós sültkrumplizás után észleltem jobb alul aftaszerű elváltozást, a “kis fityegő” mentény A fehéres akármi simán lejön egy fültisztító pálcikával, illetve 1.5 hét után a nyelvemen hegye alatt is jelentkezett, ami mára nagyobb kiterjedésű lett, olyan, mint ha fel lenne maródva a nyálkahártya. A nyelvem is érzékeny, égő érzésem van, illetve volt egy 2 napig tartó száraz száj érzetem. Közben voltam kardiológusnál, mellkas ct-n, mert jött mellé enyhe hátfájdalom, de kiderült hogy makk egészséges a szívem, a tüdőm, mindenem, viszont rossz a tartásom, azért van hátfájdalom. 3 háziorvos is teljességgel kizárta az allergiát, azt mondták, stresszbeteg vagyok, szedjek valeriana relaxot. A testhőm nem haladta meg azóta a 37.1-et, sőt, általában 36.6-37 fok között van, viszont amikor 37-re felszökik, akkor mellkasi, hát és karmelegséget érzek. A bőröm érzékenyebb lett, mint ha dehidratált (nem száraz) lenne és gyengének, elesettnek érzem magam, illetve a nyakam is diszkomfort érzetű elől, ez nemrég jelentkezett. Maga a gyökértömött fog enyhén érzékeny nyomásra és már az alsó ínyem belül is kipirosodott. A kérdés, hogy a gyökértömés fém és kötőanyaga válthat ki ilyen panaszokat? Érdemes lenne kivetetni, vagy allergia nem okoz ilyen sokrétű tünetet?
Már borzalmasan idegesít és elehetetlenít mindent, nem tudok másra gondolni.
Kapcsolódó betegségek
Kapcsolódó orvos - szakember kategóriák
Válaszok erre a kérdésre
Keressen az eddigi kérdések és válaszok között
Keresett kifejezés:
Regisztráljon páciensként a kérdések feltevéséhez! Regisztráció itt
Megosztás

Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot",kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább!


Flattr this
INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK