Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 
Kezdőlap - baba vállalalás

baba vállalalás kérdések és válaszok

baba vállalalás
Üdvözletem!

39 éves nő vagyok, 3 gyermek édesanyja. A párommal szeretnénk még egy gyermeket de hiába próbálkozunk nem sikerül. Lassan egy éve, hogy volt egy nőgyógyászati műtétem, endometriozis miatt a bal petefészkemben. Az orvos kimetszette és azt mondta nincs akadálya a gyermek vállalásnak. Lassan 8 hónapja próbálkozunk eredménytelenül. Elkezdtem mérni az ébredési hőmet ebben a hónapban és úgy vettem észre, hogy volt is tüszőrepedésem, de az alaphő mellett párszor leesett 36 fok alá a reggeli hőm. A ciklusom általában 25 napos szokott lenni. A menszeszem 5 napig tart, de általában 2 napig nagyon erős vérzéssel, görcsök nélkül.
Alacsony ébredési hő mellett is teherbe lehet esni ( 35,5-35,7)? Nagyon szeretnénk még egy babát és félünk, hogy nem fog összejönni.

Válaszát előre is köszönöm!!
Kapcsolódó betegségek
Kapcsolódó orvos - szakember kategóriák
Válaszok erre a kérdésre
2016. június 03. 13:15
Össze fog jönni. De leveléből úgy sejtem, hogy ehhez komoly, időigényes kezelésre lenne szüksége. Nem tudom, hogy a kedves operatőr kolléga mit mondott, körülnézett-e a hasában, hogy másutt nincs-e endometriosis. Ha nem látott, akkor is lehet, hogy rejtett helyen visszamaradt. Ettől még lehet peteérése, csak az endometriosis a petevezető működését képes gátolni. Tartós (szerintem 9 hónapos) antihormon kezelésre lenne szükséges ahhoz, hogy biztosan eltűnjenek a méhnyálkahártya sejtek onnan, ahová nem valók. A hőmérőzés helyett egyébként sokszorosan többet mondanak a hormonlabor vizsgálatok. Keressen megfelelő szakembert! Üdvözlettel.
Megválaszolta: Deáky Zsolt
Keressen az eddigi kérdések és válaszok között
Keresett kifejezés:
Regisztráljon páciensként a kérdések feltevéséhez! Regisztráció itt
Megosztás

Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot",kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább!


Flattr this
INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK