Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 
Kezdőlap - Hallás

Hallás kérdések és válaszok

Hallás
Jó napot!

6 éves fiam egy éves kora óta több alkalommal volt bronchitiszes, de azóta kinőtte. Volt gond a fülével is, a hallása nem tökéletes. A kérdésem az lenne, hogy mit lehetne neki adni, hogy a hallása is javuljon?
Kapcsolódó betegségek
Kapcsolódó orvos - szakember kategóriák
Válaszok erre a kérdésre
2013. március 24. 22:11
Kedves Kérdező!
Kérem, hogy ne adjon tehéntejet és abból készült ételeket a gyermekének és kerülje a búza, illetve búzalisztet tartalmazó ételeket is. Kerülje a gyermek a füstös helyeket. Tegyen a lakásukban minden szobában műanyag lapos edényben tárolva, minden szobában, különösen a gyermek tartózkodási helyein, hálószobában, helyiségenként egy-egy kiló konyhasót az ágya alá, a szekrény alá, a szekrény tetejére. A só megköti a levegőben lévő allergén anyagokat és fertőtleníti a levegőt.. Ne használjon a gyermek mobiltelefont és ne legyen működő mikrohullámú sütő közelében !!! Ne legyen wifi a lakásban és ne használjon a gyermek fülhallgatót. Szedjen az "Istenek Eledele" tablettából napi egy szemet az étkezés elején. A tabletta kapható a Herba Házban (Bp.XIV.Százados u.18, vagy megrendelhető a www.vitaminstation.hu oldalon) Vegyen ott ezüst kolloidot is, amit hígítatlanul csepegtessen a fülébe, úgy, hogy a füle függőleges legyen és 10 percig hagyja a fülben, majd forduljon át és a másik fülénél is végezze el ugyanezt. Adjon neki a C-1000-ből napi egyet és a D-vitaminból is napi 1-et az étkezés kezdetén.
Tisztelettel: Dr.Weixl Várhegyi László
Megválaszolta:
2013. február 27. 19:56
Milyen a gyermeke orrmandulája?
Milyen típusú a hallásvesztése?
A válasz a kérdésére nem olyan egyszerű, mint a kérdés feltevése. Olyan gyógyszer nem létezik, amit ma bevesz és holnapra megjavul a hallása. Javaslom, keresse fel gyermeke házi orvosát, fül-orr-gégészt. Ki kell deríteni a hallásvesztés okát, ez után lehetséges az oki terápia.
Megválaszolta: Dr Ágoston Katalin
2013. február 14. 00:09
Elnézést kérek, lemaradt, a kezelés szó!
Tehát Tüdőcseppel kezelni a gyermeket. Egyébként, ebben a vírusos időben, prevencióként, nagyon hasznos!
Megválaszolta: Marcsi
2013. február 14. 00:04
Üdvözlöm!

Én a legnagyobb problémát, a tüdőben látom4 A tüdő az orra nyílik, ha a tüdő nem jól működik, akkor az or,,-az arc-. a homloküreggyulladás felléphet, illetve, a fül is begyulladhat. Nagyon fontos, hogy a tüdőt, még most is, hiába elmúlt a bronchitis, TÜDŐCSEPPEL. Ez tiszta gyógynövény! Ha a tüdő nem működik jól, akkor a vese nem kap elég energiát!! A Vese, pedig, a FÜL-re nyílik! Ki kellene vizsgáltatni, a gyermeknek a veséjét! Ez nagyon fontos lenne. Ha a vese rendben van, akkor viszont felkellene keresni egy ideggyógyászt. De ha találnak egy jó reflexológust, az biztosan nagyon sokat tud segíteni, elletve én meg is merném kockáztatni azt a tényt, hogy így rendbe lehet hozni a gyermek fülét, illetve meglehet szüntetni a problémát. Nekem, már több ilyen esetem volt.
Üdvözlettel: Hódyné Andók Mária 20/480-2642
Megválaszolta: Marcsi
2013. február 13. 23:08
Tisztelt Kérdező! Gyermekének a sok gyulladás miatti hegesedés is gondot okozhat Úgy gondolom a reflexológia segítséget jelenthet gyermekének. és a kövirózsa csepp használata. Még az is felmerült, hogy az elmeakupunktúra is eredményt hozhat a sérült területek frekvenciás kezelésével. Kérem keressenek fel az Univerzum Gyógyító Oktató Központban Németh Edit +36 30 2184353
Megválaszolta: német edit
2013. február 13. 12:15
Hát elóször is kéne egy gégészeti kivizsgálás, van e halláscsökkenés és milyen fokú? Addig pedig ajánlanék Natrium muriaticumot, Schüssler sóban, napi 3x1 tablettát kéne elszopogatni, kb. 1 hónapig, utána kérem jelentkezzen van e valami változás.
Megválaszolta: Dr.Román Ágnes
Keressen az eddigi kérdések és válaszok között
Keresett kifejezés:
Regisztráljon páciensként a kérdések feltevéséhez! Regisztráció itt
Megosztás

Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot",kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább!


INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK