Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 
Kezdőlap - leszázalékolás

leszázalékolás kérdések és válaszok

leszázalékolás
Tisztelt Doktor Nő! 48 éves vagyok 30 év munkaviszonyom van Kettő éve parkinson kórt diagnosztizált a neurológusom.Pszichiáterhez is járok rendszeresen az Ő diagnózisa szociális fóbia. Gyógyszereim: 18 mg reqvip-modutap-ot 3x1 jumexet, Stalevot3x1,Rivorikt 3x 0,5 mg szedek.Kopony MRI vizsgálatom negatív.Jobb oldali kéz tremorral kedődött ,de már az egész testem remeg. Hivatalban dolgozom ügyfelekkel,de nme tudok már kézzel írni,annyira remeg a kezem.a gépelés is lassan megy és sokat tévesztek. Pánik, félelem fog el ha jön az ügyfél és segíteni kellene kitölteni valami papirt, vagy a főnök mondja,hogy jegyzeteljek,hát nem tudok írni semmit sem,mert kiesik a toll a kezemből.Magas vérnyomásra 6éve szedek reggel 1 duoprilt, este 1nebilet gyógyszert.Hat hónapja elferdültem balra és előre rettenetese fáj a derekam és a hátam. Röntgenfelvételen S alakú és spirális gerincferdülésem van ,ágyéki gerincen schmorl herniiák vannak Csontsűrűség vizsgálat megállapította,hogy kezdődő ostheoporsisom van.Most jöttem ki az INTENZÍV MOZGÁSSZERVI ÉS REHABILITÁCIÓS OSZTÁLYRÓL. Diagnózis: (1) M4190 Scoliosis,k.m.n. (3) M5110 Lumbalis és más intervertebrális discus rendell.radiculopat (5) G20H0 Parkinson-kór (5) M7910 Izomfájdalom (0) M4190 Scoliosis,k.m.n. Kérdésem ,hogy ezekkel a betegségekkel leszázalékolási esélyem van-e? A gerincemet kell-e, lehet-e műteni?
Kapcsolódó betegségek
Kapcsolódó orvos - szakember kategóriák
Válaszok erre a kérdésre
2012. december 17. 10:38
Kedves Kerdezö,

Ferfidoktor lennek, amugy.....

En csak a pszichiatriai diagnozisrol tudok nyilatkozni: sajnos ez nem jogosit semmilyen leszazalekolasra. Udvözlettel, Dr.Felegyhazy Zsolt
Megválaszolta: Dr. Félegyhazy Zsolt
2012. december 16. 21:03
Tisztelt Kérdező,
Egy másik oldalon már válaszoltam Önnek.
Üdvözlettel:
Dr. Pálvölgyi Rita
Megválaszolta: Dr. Pálvölgyi Rita
2012. december 16. 15:30
Kedves Kérdező !

Sajnos vagy szerencsére a pszichiátriai jellegű probléma és diagnózis nyom legkevesebbet a latban, a sokféle, krónikus szervi betegségre rakódott szorongásos zavar. Tehát csak ez miatt biztos nem százalékolják le de a Parkinson betegség és a krónikus mozgásszervi betegségek komolyabban meghatározzák a munkaképességét. Ennek eldöntéséhez neurológus, mozgásszervi betegségekkel és rehabilitációval foglalkozó szakember tud nyilatkozni.

Üdvözlettel Dr Bezzegh Éva
Megválaszolta: Dr Bezzegh Éva
Keressen az eddigi kérdések és válaszok között
Keresett kifejezés:
Regisztráljon páciensként a kérdések feltevéséhez! Regisztráció itt
Megosztás

Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot",kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább!


Flattr this
INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK