Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 
Kezdőlap - Mozgo fogkorona

Mozgo fogkorona kérdések és válaszok

Mozgo fogkorona
Tiszteletem! Két hete lett feltéve az felső első négy fogamra egy négy tagból álló fogkorona. A középső jobb metszőfogam jobban le lett csiszolva. Már pár napja éreztem mintha.mozogna a korona, de nem igazán voltam benne biztos. Ma viszont már tükör előtt nézve is latom ha a nyelvemmel megmozgatom hogy az ínyemnél mozog. Lehet az is a baj, hogy nyugalmi helyzetben a fogsorom hiányosan zár, a korona egyik oldala ér csak az alsó fogsoromhoz. Eléggé el vagyok keseredve. Nagyon vigyáztam rá és az hogy még csak két hete van fent máris mozog, lehangol. A másik hogy szombaton lesz az esküvőnk. Addig nem is tudom el tudok e menni fogorvoshoz. Mindig olyan érzés mintha csúszna lefelé, majd ha ráharapok.visszacsúszik az ínyemre. Kibír még ez egy hetet? :(
Kapcsolódó betegségek
Kapcsolódó orvos - szakember kategóriák
Válaszok erre a kérdésre
2016. június 15. 09:21
Tisztelt Érdeklődő! Sajnos azt, hogy ez a négy tagból állú híd kibír e még egy hetet, nem tudjuk sajnos látatlanban megmondani. Egy röntgen felvétel szükséges, hogy az állapotát teszteljük, illetve egy személyes konzultáció. Klinikánk Mosonmagyaróváron található. Amennyibe ajánlhatunk fel Önnek egy időpontot kérjük írjon emailt az [email protected] email címre, vagy hívjon minket bizalommal a 0696-579-067-es telefonszámon.
Üdvözlettel
Diamant Dent Csapata
2016. június 15. 06:24
És azt lehet tudni hogy 2 hét után miért mozoghat? Sajnos holnap reggel vissza kell mennem mert fogmosás kozben félig lecsúszott.
Koszonom gyors válaszát!!
2016. június 14. 23:00
Sok oka lehet: nyállal benedvesedett a leszárított fog,vagy rosszul sikerült a ragasztócement kikeverése, vagy nem jó a ragasztócement.
Holnap biztos tudnak segíteni.
Szép estét kívánok!
Megválaszolta: Dr.Kocsis Beatrix
2016. június 14. 22:51
És azt lehet tudni hogy 2 hét után miért mozoghat? Sajnos holnap reggel vissza kell mennem mert fogmosás kozben félig lecsúszott.
Koszonom gyors válaszát!!
2016. június 14. 22:49
Kedves Páciens!
Sajnálatos az, ha mozog a korona. Le kell venni és újra felragasztani.Ha nem jön le könnyen, akkor esetleg el lehet halasztani esküvő utánra is a dolgot, nem fog leesni és ennyi idő alatt nem lesz semmi baja az alatta levő fognak.
Sok boldogságot kívánok!
Üdvözlettel: dr Kocsis Beatrix
Megválaszolta: Dr.Kocsis Beatrix
Keressen az eddigi kérdések és válaszok között
Keresett kifejezés:
Regisztráljon páciensként a kérdések feltevéséhez! Regisztráció itt
Megosztás

Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot",kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább!


Flattr this
INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK