Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 
Kezdőlap - tanacstalan

tanacstalan kérdések és válaszok

tanacstalan
kint elek nemetorszagban es fogaszaton voltam mert sok fogam kiesett es csinaltatni szerettem volna de sajnos az itkinti vizsgalat nem jot mutatot . a jobb oldal also fog 5 fogam hianyzik de inplantatum nem megoldhato mivel nincsen csontom es müteni kene csont beültetest ajanlottak es ez 9 ezer euro lenne de tobb fogam is hianyzik job felsö 1 bal felsö 2 ,bal 2 .de sajnoserre nincs ennyi penzem nem dolgozom csak a parom en ithon vagyok 4 eves kislanyommal . ez magyarorszagon mennyi lenne a megcsinaltatas es a kinti betegkartyat hasznalhatom -e . kerem adjon tanacsot ejszakakat nem alszok met a fogamat szorittom össze ejszaka ,hogyan tudnam megoldani problemamat . köszönöm!!
Kapcsolódó betegségek
Kapcsolódó orvos - szakember kategóriák
Válaszok erre a kérdésre
2017. április 24. 13:39
Kedves Edike!
A biztosítás mindig más. Általában itt kiállítunk egy készpénz fizetési számlát amit kifizet és ott, ha benyújtja a biztosítónak egy részét kifizetik. Úgy tudom nem csak a provát biztosító működik így, hanema hagyományos "kassa" is. Meg kellene kérdezni a biztosítót.
Megválaszolta: Dr. Bay Fodor Boglárka
2017. április 24. 11:02
KÖSZÖNÖM VALASZAT !
Lenne meg egy kerdesem mivel kinti biztositassal is rendelkezem hogy azt hogyan müködik vagy elfogadjak -e van e erre lehetöseg ?Tudom hogy nem egy nap alatt keszül el itt 2 ev idöt montak. Ha kiadjak a röntgen felvetel akkor atküldenem önnek , mert csak papirokat adtak ki nekem mennyibe kerülne . Köszönettel Edike
2017. április 21. 12:46
Kedves kérdező!
Igy leírva nagyon nehéz egy akár hozzávetőleges árajánlatot adni. Alul az 5 fog hiány elég soknak tűnik, joó lenne az implantátum de ha nem lehet implantáni vagy csak nagyon nagy műtét árán, még mindig ott vannak a jól bevált részltegesen kivehető fogsorok. Nem kellemetlenek, amint azt sokan gondolják, hanem nagyon esztétikusak, jól működő, hosszú távú megoldás. És egészen biztos olcsóbb Mo-on mint Németországban. Viszont semmi féle nagyobb fogászati restauráció nem készül el egy vagy két hét alatt. Erre több időt rá kell szánni. Pontosabb tervek lehetne készíteni, ha lenne egy u.n. panoráma röntgenfelvétel. Annak alapján jobben fel lehet mérni, hogy mi pontosan a teendő. Ha tudna nekem egy ilyen felvételt küldeni, e--mailben többet tudnék mondani. Ja! és a fogcsikorgatás veszélyes dolog, tönkre teszi a maradék fogazatot, az izületet, az izomzat begörcsölhet, fájhat még a feje is tőle. Oka: a stresz és a kiterjedt foghiány. Üdvözllettel: Dr. Bay Fodor Boglárka
Megválaszolta: Dr. Bay Fodor Boglárka
Keressen az eddigi kérdések és válaszok között
Keresett kifejezés:
Regisztráljon páciensként a kérdések feltevéséhez! Regisztráció itt
Megosztás

Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot",kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább!


Flattr this
INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK