Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 
Kezdőlap - Tanácstalanság

Tanácstalanság kérdések és válaszok

Tanácstalanság
Tisztelt Doktor Úr/Doktornő!!

Következő a problémám. 2011 novemberében orrpolip eltávolításom volt. Azóta folyamatosan meg vagyok fázva, folyamatosan tele van az orrom, kifújni akkor tudom maximum ha megfeszülök és úgy érzem kiköpöm a tüdőmet is, de akkor is csak a vér dől az orromból semmi más. Folyamatos váladékcsorgás van a torkom felé, ami olyan méreteket öltött (értem itt, ökölnyi nagyságú) hogy az elmúlt éjszaka egy csomó úgy elzárta a torkom teljes jobb oldalát hogy majdnem megfulladtam, és se köptető se semmi hatására nem szakad fel, nagy nehezen ki tudtam köpni, KETTŐ perc elteltével ott volt egy újabb. Azóta is egyfolytában tele a torkom, az orrom folyamatosan bedugul, ha kifújom ömlik belőle a vér. ha nem fújom akkor a váladék csomóktól nem kapok levegőt. Porallegriám van amire Aeriust és Nasonex-et használok, naponta 2x orröblögetek, sós vízzel gargalizálok, mégsem történik semmi változás. ÖT orvosnál jártam, az általános vélemény: nem kell a véres váladékkal foglalkozni majd elmúlik. Nem múlik. 2011. novembere óta. Kérés ellenére SEM vettek torokváladékot mert minek. Kezdek belefáradni a szélmalom harcba, se a tüdőm nem bírja, sem én és úgy érzem még egy ilyen roham és tényleg belefulladok a saját váladékomba.Kérem segítsenek! Igyekeztem mindent pontosan leírni!!
tisztelettel!!

D. Mónika
Kapcsolódó betegségek
Kapcsolódó orvos - szakember kategóriák
Válaszok erre a kérdésre
2013. március 25. 11:26
Köszönöm szépen, azóta orvost váltottam, laborban az orrváladék, laborban a vérem allergia teszt kapcsán és április 3án lesz orrmelléküreg ct!
2013. március 25. 10:58
Kedves Mónika! Ez már semmiképpen nem egy egyszerű dolog, tisztázni kell gondos kivizsgálással, 3D arckoponya CT-vel is a viszonyokat, az hogy a műtét nem hogy sikeres nem volt, de azóta még több panasza van, ennek is oka van, át kell gondolni. Üdv: Németh dr.
Megválaszolta: Dr.Németh Tamás
2013. március 19. 19:29
Tisztelt Doktorok!!

Dr. Buda Botond doktor úr válaszolt a kérdésemre én mégsem látom :(
2013. március 16. 15:12
kifelejtettem hogy a torok váladék hol véres, hol barna, hol zöldessárga, hol tejszerűen fehér. természetesen vagy 1000 féle orrspray-t is használtam, MINDENT megpróbáltam amit csak lehet.Mégsem segít semmi.
Keressen az eddigi kérdések és válaszok között
Keresett kifejezés:
Regisztráljon páciensként a kérdések feltevéséhez! Regisztráció itt
Megosztás

Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot",kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább!


INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK