Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 

Kezdőlap - Dr. Győrfi Adrienne
Dr. Győrfi Adrienne
Kategóriák: Fogorvos,
Bemutatkozás:
A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő vezetője:
Dr. Győrfi Adrienne fogpótlástan és konzerváló fogászat fogszakorvosa, kandidátus, Ph.D, egyetemi docens
Gyermekkorom óta fogorvos szerettem volna lenni. Ennek az az oka, hogy a gyermekfogászaton a fogorvosok nem úgy bántak velem, mint ahogy azt én szerettem volna. Már akkor megfogadtam, hogy én is fogorvos leszek, de olyan fogorvos, aki törődik a betegekkel, kedves velük és fájdalommentesen végzi a fogászati kezeléseket.
Budapesten a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán diplomáztam 1983-ban, summa cum laude. Fog- és szájbetegségekből kiválóan megfelelt eredménnyel fogszakorvosi képesítést szereztem1985-ben. 1996-ban az orvostudományok kandidátusa lettem és Ph.D fokozatot szereztem. 2005-ben konzerváló fogászatból és fogpótlástanból ugyancsak kiváló eredménnyel szereztem szakképesítést. 2005-ben a fogorvostudomány habilitált doktorává nyilvánítottak. 1983-óta a Semmelweis Egyetem Konzerváló Fogászati Klinikáján dolgozom, jelenleg egyetemi docensként oktatok.
A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán 1983-óta magyar és angol nyelven oktatom a fogorvostan-hallgatókat. Tantermi előadásokat és fogászati gyakorlati oktatást tartok a részükre. Az egyetemi konzerváló fogászati tankönyv számos fejezetének a szerzője vagyok, mint pl. az elszíneződött fogak fehérítése, a fogak izolálása, a sürgősségi fogászati kezelések ellátása, a fogszuvasodás diagnosztizálása, négykezes kezelés, fekve kezelés. A gyökérkezelések kezelési tervéhez elengedhetetlenül fontos diagnosztikai részeket, oktatói fejezeteket is én írtam. Fogászati rendelőnk célja: a fogak megtartása, fájdalommentes fogászati kezeléssel! A hangsúly a gyógykezelés mellett, a fogászati megbetegedések megelőzésén, és a fogak megszépítésén van. Fogászati rendelőnkben megnyugtató a hangulat és kellemes körülmények várják a pácienseket. A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő tevékenységei: gyermekfogászat,fogfehérítés, implantátum, altatásos fogászat, gócvizsgálat stb
Szolgáltatások:
altatásos fogászati kezelés, fogfehérítés, gyökérkezelés, esztétikai kezelések,kismama fogászat, gyermekfogászat, szájsebészeti műtétek, csiszolás nélküli fogpótlás, mozgó fogak sínezése, fogékszer, röntgenfelvétel, szájszag kezelése, gócvizsgálat,szájhigiénés kezelések, ultrahangos fogkő eltávolítás, a kellemetlen lehelet megszüntetése, fogágybetegségek kezelése, fogászati röntgenfelvételek készítése, saverózió kezelése, implantátum stb.
Végzettség(ek):
fogpótlástan és konzerváló fogászat fogszakorvosa, kandidátus, Ph.D,
Tudományos tevékenység, publikációk:
A Konzerváló Fogászati Klinikán működő számos kutató csoport témavezetőjeként különböző tudományos kísérleti munkákat irányítok. Magyar nyelvű tudományos folyóiratban 16, idegen nyelvű tudományos folyóiratban 13 eredeti közleményem jelent meg. Tudományos eredményeimet több, mint 40 idézhető absztraktban foglaltam össze.
Díjak, elismerések:
Rendelési idő:
Nap Délelőtt Délután Megjegyzés
Hétfő - - 14:00 22:00
Kedd - - - -
Szerda - - 12:00 22:00
Csütörtök - - - -
Péntek - - - -
Szombat - - - -
Vasárnap - - - -
Térkép:
Megosztás

Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot",kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább!Hozzászólások, vélemények:
Az eddigi hozzászólások, vélemények:
Még nem érkezett hozzászólás.
Írjon hozzászólást, véleményt Ön is!

Lépjen be a kommenteléshez vagy regisztráljon páciensként.

Értékelés:
Még nem érkezett értékelés.

Az értékeléshez lépjen be vagy regisztráljon páciensként.

Megválaszolt kérdések:


INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK