Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 

Kezdőlap - Dr. Szabó Beáta
Dr. Szabó Beáta
Bemutatkozás:
Dr. Szabó Beáta vagyok orvos, kozmetikus.

13 éve alapítottam magánrendelőmet a Homeodent-Medicalt, mely már akkoriban is az esztétikai fogászati ellátásokra specializálódott, kiegészítve homeopátiás és laserterápiás rendeléssel.

Majd 25 év orvosi múlttal a hátam mögött megszereztem a kozmetikai szakképesítést is, és a több mint 10 éve működő esztétikai és homeopátiás orvosi rendelőmet kibővítve létrehoztam egy kifejezetten esztétikai orvosi rendelőt, kozmetikával ötvözve.

Rendelőnkben nagy tapasztalattal és soha nem múló empátiával fordulunk a szépülni vágyó pácienseink felé. Úgy érzem, szeretnek minket, szívesen járnak vissza hozzánk, megbíznak bennünk. Komplex arcesztétikai kezelést nyújtunk, a noninvazív (nem sebészi) arcfiatalító kezelések széles palettáját az orvosi és kozmetikai kezeléseket ötvözve:

Professzionális hámlasztó eljárások, tűs (dermaroller) és tű nélküli lézeres mezoterápia, fájdalommentes mikro kanülös hyaluronsavas ráncfeltöltés és volumenpótlás, de aki nem szereti a tűszúrást, azoknak CW lézeres rétegelt hyaluronsavas arcfeltöltés a legújabb kezelésünk.

Mivel minden igényt és minden korosztályt kielégítő szépészeti szolgáltatásokra specializálódtunk, ma már úgy „tervezek” meg egy arcot, legyen szó fogpótlásról, fogfehérítésről, az arc bőrképének helyreállításáról, vagy ajak- és ráncfeltöltésről, hogy – immár orvosként és kozmetikus szakemberként – esztétikai szempontokat is maximálisan figyelembe veszek a bőr szerkezetét, vagy akár anatómiáját tekintve. Pácienseim is kérik az orvos-kozmetikai kezeléseket, melyek nálunk mindig személyre szabottak.

Egy-egy szép fogpótlás, fogfehérítés után professzionális kozmetikai kezelésen átesve évekkel fiatalodva és nagyon elégedetten távoznak pácienseim, majd térnek vissza újra és újra!

A Homeodent-Medicalt ez az orvos-kozmetikai háttérrel rendelkező, egyéni arcesztétikai szempontok figyelembevétele teszi egyedivé.

Próbálja ki Ön is!
Szolgáltatások:
homeopátiás fogászat, lézerterápia, mezoterápia, orvosi peeling, hagyományos kozmetikai kezelések, orvosi esztétikai kezelése.
Végzettség(ek):
Általános orvosként 1992-ben, fogorvosként 1996-ban végeztem Budapesten a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Fog- és szájbetegségekből, valamint konzerváló fogászat és fogpótlástanból szereztem szakvizsgát. Egyetemi éveim óta foglalkozom komplementer gyógymódokkal. Homeopátiából egyetemi akkreditált vizsgával rendelkezem. Biológiai fogorvos és hypnoterapeuta képesítésem van. Vizsgáztam lézergyógyászatból. Tagja vagyok a Magyar Homeopata Orvosi Egyesületnek, a Magyar Orálakupunktúra Orvosok és Biológiai Fogorvosok Társaságának, az Integratív Pszihoterápiás Egyesületnek.
Tudományos tevékenység, publikációk:
Díjak, elismerések:
Rendelési idő:
Nap Délelőtt Délután Megjegyzés
Hétfő 8:00 11:45 12:00 18:00 Bejelentkezés alapján
Kedd 8:00 11:45 12:00 18:00 Bejelentkezés alapján
Szerda 8:00 11:45 12:00 18:00 Bejelentkezés alapján
Csütörtök 8:00 11:45 12:00 18:00 Bejelentkezés alapján
Péntek 8:00 11:45 12:00 18:00 Bejelentkezés alapján
Szombat - - - -
Vasárnap - - - -
Térkép:
Megosztás

Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot",kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább!


Flattr this

Hozzászólások, vélemények:
Az eddigi hozzászólások, vélemények:
Még nem érkezett hozzászólás.
Írjon hozzászólást, véleményt Ön is!

Lépjen be a kommenteléshez vagy regisztráljon páciensként.

Értékelés:
Még nem érkezett értékelés.

Az értékeléshez lépjen be vagy regisztráljon páciensként.

Megválaszolt kérdések:


INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK