Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 
Kezdőlap - Dohányzásról való leszoktatás gyermekvállalás miatt

Dohányzásról való leszoktatás gyermekvállalás miatt kérdések és válaszok

Dohányzásról való leszoktatás gyermekvállalás miatt
Tisztelt Doktor!
Már 14 éve dohányzom.... tavaly úgy döntöttünk a férjemmel, hogy babát szeretnénk. Próbálkoztam Niquitin tapasszal és a Bioexpressz módszerrel is, de csak csökkenteni tudtam az elszívott cigeretta mennyiségét, teljesen nem tudtam letenni. Az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan, lehetőleg természetes módszer, amely segítségével le tudok szokni a dohányzásról? Illetve mennyi idő kell ahhoz, hogy a nikotin kiürüljön a szervezetemből? Köszönöm: N. Eszter
Kapcsolódó betegségek
Kapcsolódó orvos - szakember kategóriák
Válaszok erre a kérdésre
2013. április 21. 11:43
T. Cím!

Fülakupunktúrával le leet szokni a dohányzásról de természetesen az akarat a legfontosabb. Amint már nem dohányzik az ember a tüdő és az erek rendbetétele a fontos. Gyógynövények - martilapu, ökörfarkkóró, nehézfémkivezetés homeopátiával.
Megválaszolta: Dr. Nászai Antónia
2012. december 04. 01:18
Kedves Eszter!
Ezt a függőséget amit egy érzelmi gátoltság vagy stresszhelyzet kialakulásakor indított el , el lehet engedni, ha a kiváltó okot megtaláljuk. Akár kineziológiával, akár Elme akupunktúrával lehet segíteni. Azt izomteszttel tudjuk pontosan megnézni, hogy az Ön szervezetéből mennyi idő alatt ürül ki a nikotin. Sok minden fügvénye. Üdvözlettel Németh Edit
Megválaszolta: német edit
2012. október 25. 02:02
Tisztelt Hölgyem!

Nagy szeretettel tudom ajánlani a fülakupunktúrát.!!!!
A Nikotin illetve a dohányzás is drog, amitől, maximun 6.hét alatt megszabadulhat. Kell kereseni egy Fülakupunktúrás Addiktológust. Sok sikert!
Megválaszolta: Marcsi
2012. október 09. 14:41
Tisztelt Eszter!

Dohányzás leszoktatásban hatékonyan tudunk segíteni - egy alkalommal kellene hozzá találkoznunk személyesen. Nincs hipnózis, nincs semmi ijesztő dolog, csak eredmény.
Kérem, keressen fel telefonon időpont egyeztetés miatt.
30/9462880 A távolság nem lehet akadály, jelenleg is van betegem, aki Nyíregyháza mellől jár hozzám kezelésre Veszprémbe. Emellett segíteni tudom az áldott állapot minél előbbi bekövetkezését is.

Tisztelettel:
Nagy Lajos Sámuel
Megválaszolta:
2012. október 03. 12:19
Tisztelt Eszter!
Alternatív módszerrel is le lehet szokni a dohányzásról.
Egyetlen egy kezelés elegendő nálam hozzá. Akupunktúra kezeli a pszichés függést, és egy gép kivezeti a szervezetből a nikotin okozta mérgeket. Ezzel a módszerrel kb 2 hét alatt méregtelenít a szervezete.
Megválaszolta: Asztalos Anita
2012. szeptember 06. 19:53
Kedves Zsuzsanna,
Köszönöm a tanácsot, lehet, hogy keresek a közelben szakembert (BAZ megyei vagyok, így Bp messze van).
Üdv:N.Eszter
2012. szeptember 06. 19:50
Kedves Sándor,
Köszönöm, sikerült megijesztenie :) A hypnoterápiától kissé tartok, de azt hiszem zsebre teszem a kedvenc rózsakvarcomat és megpróbálom elterelni a figyelmemet ezzel.
Üdv:N.Eszter
2012. szeptember 06. 18:48
Kedves Eszter!
Örömmel olvastam kérdést, hiszen nagyon sokan vágnak úgy bele a gyermekvállalásba, hogy eszükbe sem jut baba egészségére már a fogantatás előtt gondoskodni!
Sajnos a dohányzásról leszokni segítő természetes eszköz, segédanyag az Ön által már kipróbált Niquitinen kívül nincs (a tapasz gyengített nikotin tartalma csökkenti a sóvárgást, ezzel ér el eredményt).
Többen foglalkoznak hypnoterápiás módszerekkel, amely segít a leszokásban, de nincs visszajelzés a megtartásról.
Jómagam több, mint 20 évnyi intenzív dohányzás után tudtam leszokni, szerencsére nem voltak megvonási tüneteim, talán azért, mert egyidejűleg abbahagytam a kávézást is. Volt egy kis kavicsom, amit a zsebemben hordtam, időközönként ellenőriztem, hogy megvan-e, ennyi. Persze ez egyedi dolog, úgy vélem maga az elhatározás, hogy gyermeket vállalnak is segít a leszokásban. Mindenképpen kezelje lazán a dolgot, igyekezzen kerülni az olyan szituációkat, amelyek stresszt okozhatnak, az olyan rendezvényeket, ahol engedélyezett a dohányzás. Rokonait, barátait ismerőseit kérje meg, hogy a társaságában ne dohányozzanak, és (a baba érdekében is), kerülje az alkoholfogyasztást (gyengíti az ellenállást).
A nikotin kiürülése a tüdőből hamar megtörténik, néhány hét után már nem kimutatható mennyiségben van jelen, azonban egy ennél sokkal súlyosabb maradvány -szurok- rakódik rá a hörgőkre, ami évek alatt "fogy csak el"! Igaz, ezt a baba nem örökli, de az Ön tüdőkapacitását, ezzel teherbíró képességét csökkenti.
Remélem válaszom kellőképpen " megijesztette" és segítségére lesz a leszokásban!

Sok sikert és kitartást kívánok a "babaprojekthez"!

Tajcs Sándor
Megválaszolta: Tajcs Sándor
2012. szeptember 06. 17:48
Kedves Eszter!
Az általam is alkalmazott fülakupunktúrás kezelés alkalmas a leszokás megkönnyítésére. Amerikában ezt a NADA szerinti protokollt használják a heroinfüggők gyógyítására is.
Amennyiben úgy gondolja, szívesen állok a rendelkezésére. Hívjon a 20/3172729-es számon.

Üdvözlettel:
Mézes Zsuzsanna természetes élet-és gyógymódszakértő.gyógymód
Megválaszolta: Mézes Zsuzsanna
Keressen az eddigi kérdések és válaszok között
Keresett kifejezés:
Regisztráljon páciensként a kérdések feltevéséhez! Regisztráció itt
Megosztás

Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot",kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább!


Flattr this
INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK