Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 
Kezdőlap - Dohányzásról való leszoktatás gyermekvállalás miatt

Dohányzásról való leszoktatás gyermekvállalás miatt kérdések és válaszok

Dohányzásról való leszoktatás gyermekvállalás miatt
Tisztelt Doktor!
Már 14 éve dohányzom.... tavaly úgy döntöttünk a férjemmel, hogy babát szeretnénk. Próbálkoztam Niquitin tapasszal és a Bioexpressz módszerrel is, de csak csökkenteni tudtam az elszívott cigeretta mennyiségét, teljesen nem tudtam letenni. Az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan, lehetőleg természetes módszer, amely segítségével le tudok szokni a dohányzásról? Illetve mennyi idő kell ahhoz, hogy a nikotin kiürüljön a szervezetemből? Köszönöm: N. Eszter
Kapcsolódó betegségek
Kapcsolódó orvos - szakember kategóriák
Válaszok erre a kérdésre
2013. április 21. 11:43
T. Cím!

Fülakupunktúrával le leet szokni a dohányzásról de természetesen az akarat a legfontosabb. Amint már nem dohányzik az ember a tüdő és az erek rendbetétele a fontos. Gyógynövények - martilapu, ökörfarkkóró, nehézfémkivezetés homeopátiával.
Megválaszolta: Dr. Nászai Antónia
2012. december 04. 01:18
Kedves Eszter!
Ezt a függőséget amit egy érzelmi gátoltság vagy stresszhelyzet kialakulásakor indított el , el lehet engedni, ha a kiváltó okot megtaláljuk. Akár kineziológiával, akár Elme akupunktúrával lehet segíteni. Azt izomteszttel tudjuk pontosan megnézni, hogy az Ön szervezetéből mennyi idő alatt ürül ki a nikotin. Sok minden fügvénye. Üdvözlettel Németh Edit
Megválaszolta: német edit
2012. október 25. 02:02
Tisztelt Hölgyem!

Nagy szeretettel tudom ajánlani a fülakupunktúrát.!!!!
A Nikotin illetve a dohányzás is drog, amitől, maximun 6.hét alatt megszabadulhat. Kell kereseni egy Fülakupunktúrás Addiktológust. Sok sikert!
Megválaszolta: Marcsi
2012. október 09. 14:41
Tisztelt Eszter!

Dohányzás leszoktatásban hatékonyan tudunk segíteni - egy alkalommal kellene hozzá találkoznunk személyesen. Nincs hipnózis, nincs semmi ijesztő dolog, csak eredmény.
Kérem, keressen fel telefonon időpont egyeztetés miatt.
30/9462880 A távolság nem lehet akadály, jelenleg is van betegem, aki Nyíregyháza mellől jár hozzám kezelésre Veszprémbe. Emellett segíteni tudom az áldott állapot minél előbbi bekövetkezését is.

Tisztelettel:
Nagy Lajos Sámuel
Megválaszolta:
2012. október 03. 12:19
Tisztelt Eszter!
Alternatív módszerrel is le lehet szokni a dohányzásról.
Egyetlen egy kezelés elegendő nálam hozzá. Akupunktúra kezeli a pszichés függést, és egy gép kivezeti a szervezetből a nikotin okozta mérgeket. Ezzel a módszerrel kb 2 hét alatt méregtelenít a szervezete.
Megválaszolta: Asztalos Anita
2012. szeptember 06. 19:53
Kedves Zsuzsanna,
Köszönöm a tanácsot, lehet, hogy keresek a közelben szakembert (BAZ megyei vagyok, így Bp messze van).
Üdv:N.Eszter
2012. szeptember 06. 19:50
Kedves Sándor,
Köszönöm, sikerült megijesztenie :) A hypnoterápiától kissé tartok, de azt hiszem zsebre teszem a kedvenc rózsakvarcomat és megpróbálom elterelni a figyelmemet ezzel.
Üdv:N.Eszter
2012. szeptember 06. 18:48
Kedves Eszter!
Örömmel olvastam kérdést, hiszen nagyon sokan vágnak úgy bele a gyermekvállalásba, hogy eszükbe sem jut baba egészségére már a fogantatás előtt gondoskodni!
Sajnos a dohányzásról leszokni segítő természetes eszköz, segédanyag az Ön által már kipróbált Niquitinen kívül nincs (a tapasz gyengített nikotin tartalma csökkenti a sóvárgást, ezzel ér el eredményt).
Többen foglalkoznak hypnoterápiás módszerekkel, amely segít a leszokásban, de nincs visszajelzés a megtartásról.
Jómagam több, mint 20 évnyi intenzív dohányzás után tudtam leszokni, szerencsére nem voltak megvonási tüneteim, talán azért, mert egyidejűleg abbahagytam a kávézást is. Volt egy kis kavicsom, amit a zsebemben hordtam, időközönként ellenőriztem, hogy megvan-e, ennyi. Persze ez egyedi dolog, úgy vélem maga az elhatározás, hogy gyermeket vállalnak is segít a leszokásban. Mindenképpen kezelje lazán a dolgot, igyekezzen kerülni az olyan szituációkat, amelyek stresszt okozhatnak, az olyan rendezvényeket, ahol engedélyezett a dohányzás. Rokonait, barátait ismerőseit kérje meg, hogy a társaságában ne dohányozzanak, és (a baba érdekében is), kerülje az alkoholfogyasztást (gyengíti az ellenállást).
A nikotin kiürülése a tüdőből hamar megtörténik, néhány hét után már nem kimutatható mennyiségben van jelen, azonban egy ennél sokkal súlyosabb maradvány -szurok- rakódik rá a hörgőkre, ami évek alatt "fogy csak el"! Igaz, ezt a baba nem örökli, de az Ön tüdőkapacitását, ezzel teherbíró képességét csökkenti.
Remélem válaszom kellőképpen " megijesztette" és segítségére lesz a leszokásban!

Sok sikert és kitartást kívánok a "babaprojekthez"!

Tajcs Sándor
Megválaszolta: Tajcs Sándor
2012. szeptember 06. 17:48
Kedves Eszter!
Az általam is alkalmazott fülakupunktúrás kezelés alkalmas a leszokás megkönnyítésére. Amerikában ezt a NADA szerinti protokollt használják a heroinfüggők gyógyítására is.
Amennyiben úgy gondolja, szívesen állok a rendelkezésére. Hívjon a 20/3172729-es számon.

Üdvözlettel:
Mézes Zsuzsanna természetes élet-és gyógymódszakértő.gyógymód
Megválaszolta: Mézes Zsuzsanna
Keressen az eddigi kérdések és válaszok között
Keresett kifejezés:
Regisztráljon páciensként a kérdések feltevéséhez! Regisztráció itt
Megosztás

Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot",kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább!


INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK