Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 

Kezdőlap - dr Radics Judit
dr Radics Judit
Bemutatkozás:
Orvosi tanulmányaimat 1981-1987. között a Szegedi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán végeztem \"summa cum laude\" minősítéssel. Egyetemi tanulmányaim befejezését követően a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház II. Pszichiátriai Osztályán dolgoztam, és szereztem pszichiátriai és pszichoterápiás szakvizsgát jeles eredménnyel. Itt általános gyakorlatra tettem szert a betegellátásban - a lelki problémák valamennyi csoportjával találkozva. Jelenleg a kórház Szociálpszichiátriai Gondozójának vezető főorvosa vagyok. Kórházi munkám mellett magánpraxist folytatok.

Komoly hangsúlyt helyezek a rendszeres továbbképzésre: hazai és külföldi kongresszusok résztvevője és előadója, illetőleg magam is hazai kongresszusok szervezője vagyok. Tagja vagyok hazai tudományos egyesületeknek, így a Magyar Pszichiátriai Társaságnak, a Magyar Neurofarmakológiai Társaságnak és a Kényszerbetegség Munkacsoportnak.
Az Alváselégtelenség (inszomnia) és a Média Munkacsoport vezetőségi tagja vagyok.
Az olvasók pszichés problémákról való informálását is fontos feladatomnak tekintem, így 15 éve vezetem a Kisalföld című napilap Gyógyír rovatának pszichiátriai területét.
2013. januárjában jelent meg könyvem : Alváskönyv - amit az álmatlanságról tudni érdemes címmel.
Szolgáltatások:
Kiemelt szakterületem az alvászavarok témaköre, valamint az úgynevezett pszichoszomatikus megbetegedések. Ezen túlmenően a pánikbetegség, depresszió és a krónikus stressz okozta lelki panaszok terápiájával foglalkozom.
Az alvászavarok komplex kivizsgálását és gyógykezelését az \"Alvásdiagnosztikai és Alvásterápiás Centrumban\" végzem. Kitűnő szakembergárda - belgyógyász, kardiológus, neurológus, fül-orr-gégész, pulmonológus és gasztroenterológus kollégák - alkotják teamünket. Az alvászavarokkal küszködő betegeim gyógykezelését magam irányítom.

A következő problémák esetén várom a jelentkezést:

alvászavar, szorongás, depresszió, stressz, félelem, szellemi hanyatlás, szenvedélybetegség, változó kori problémák, hangulatzavar, PMS, párkapcsolat, menstruáció előtti problémák, alkoholfüggőség
Végzettség(ek):
Pszichiáter, pszichoterapeuta vagyok - kiemelt profillal a pszichoszomatika, az alvás-zavarok és az addiktológia területén is.
Tudományos tevékenység, publikációk:
Tudományos tevékenységem, szakmai publikációim listája előrhető a hippocrates. hu honlapon.

2013. januárjában megjelent \"Alváskönyv - amit az álmatlanaságról tudni érdemes\" cimű magas szintű ismeretterjesztő könyvem.
Díjak, elismerések:
Több alkalommal 1. helyezés a pszichiátriai szakmán belül meghírdetett Pályázatokon.
Rendelési idő:
Nap Délelőtt Délután Megjegyzés
Hétfő - - - -
Kedd - - 15:00 19:00 megbeszélés szerint
Szerda - - - -
Csütörtök - - 15:00 19:00 megbeszélés szerint
Péntek - - - -
Szombat - - - -
Vasárnap - - - -
Térkép:
Megosztás

Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot",kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább!Hozzászólások, vélemények:
Az eddigi hozzászólások, vélemények:
Még nem érkezett hozzászólás.
Írjon hozzászólást, véleményt Ön is!

Lépjen be a kommenteléshez vagy regisztráljon páciensként.

Értékelés:
Még nem érkezett értékelés.

Az értékeléshez lépjen be vagy regisztráljon páciensként.

Megválaszolt kérdések:


INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK