Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 
Kezdőlap - mitől lehet rendszeres elesés, fej és egyéb sérülések

mitől lehet rendszeres elesés, fej és egyéb sérülések kérdések és válaszok

mitől lehet rendszeres elesés, fej és egyéb sérülések
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! 36 éves vagyok. 32 éves korom óta epilepsziás. Súlyos epilepsziával kezeltek 21 évvel ezelőttig. Elmúlt 1 hónapban indokolatlan napi többszöri eleséseim vannak,fejsérüléseim,orrcsonttörés,ajakrepedés és kevésbé súlyosak ha nincsenek mellettem .De vannak petit rohamaim is ezek mellett 2 hónapja amik folyamatosak sokszor. Testvérem biciklis bukósisakját kell használom ha ki kellek az ágyból.Mindenhova kísérettel mehetek csak de még ekkor is történt elesés. A Holter EKG min. 58 szívfrekvenciát átl.75 és max 141 szívfrekvenciát mutatót más negatív vagy egyéb eltérést nem találtak. Vérnyomásom 78 pulzus amikor először mérték 100/70 volt 78 pulzussal másodjára 80/50 sok folyadékot javasoltak. Régebben max. 110/70 volt a vérnyomásom bár sokszor volt jóval 70 alatt elmúlt hetekben a hetekben 80-97 a felső értékem és 50-60-nál nem nagyobb. Pulzusom az jó. vagyok biztos benne,hogy epilepsziai. Szerintem más neurológiai vagy szívvprobléma.
A neurológusom szerint QT eltérést okozhat a Kventiax gyógyszer amit pszichózisra szedek..Egyik epiepsziai gyógyszerem Depakine Chrono 300 mg szintje 33,4 az étkezés előtti 50-100 referencia értékhez képest. 1.1.1m5 tablettát szedek belőle
Epilepszia egyéb Lamotrigion Orion 100 mg 1-0-1,5 Rivotril 1-0-1,5. Most a Rivotril 2x0,5-tel meg a Déli Depakine lett megemelve.Kicsit több,mint 4 évig jól voltam.Ön szerint mitől lehet? Nem akarok ágyhoz kötve lenni állandóan és mások segítségére támaszkodni.
Kapcsolódó betegségek
Kapcsolódó orvos - szakember kategóriák
Válaszok erre a kérdésre
2018. október 01. 21:18
Eddigi kezelésével egyetértek, a bő folyadék bevitel igen fontos, ami akár napi 3 liter szükségletet is jelenthet. Akkor iszik eleget, ha vizelete világos. A leírtakat tekintve nem tartom szív eredetűnek a panaszait. Inkább neurológiai okra gondolok, de érdemes lenne a gégészetet is felkeresni.
Kerkovits G..
Megválaszolta:
Keressen az eddigi kérdések és válaszok között
Keresett kifejezés:
Regisztráljon páciensként a kérdések feltevéséhez! Regisztráció itt
Megosztás

Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot",kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább!


Flattr this
INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK