Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 

Kezdőlap - Dr. Fehér Gabriella
Dr. Fehér Gabriella
Bemutatkozás:
Első diplomámat a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szereztem, a Gyógyszerésztudományi Karon. Ezután jó ideig tudományos kutatóként dolgoztam - biokémikusként - a gyógyszeriparban. Azonban úgy érezem, ez számomra kevés, ezért tovább tanultam más területeken is: megszereztem a pszichológusi diplomát (Szegedi Tudományegyetem), valamint a természetgyógyászi oklevelet (Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet). Szociál- és szervezetpszichológusi végzettséggel is rendelkezem. Megszereztem az Integratív Hipnoterapeuta címet (Integratív Pszichoterápiás Egyesület). Neurofeedback terapeuta és oktató vagyok. További szakmai képzések: autogén tréning (Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület), ill. pszichodráma (Magyar Pszichodráma Egyesület).

* * *
Sokrétű tanulmányaim révén a problémákat holisztikusan, több szempontból párhuzamosan tudom megközelíteni. Hiszem, hogy a test és a lélek egységes egészet alkot, és nem lehet az egyiket a másik nélkül meggyógyítani. A lélek sérülése okozza a betegségek döntő részét, és a lélek gyógyulásával a test is gyógyulni fog.
Szolgáltatások:
- Egyedi lelki problémák
depresszió, stressz, szorongás, pánikbetegség, fóbia, kényszerbetegség, félelem bizonyos helyzetekben (pl. járművön, társaságban, zárt/nyílt helyen), alvászavarok, önértékelési problémák, étkezési zavarok, halálfélelem, megőrüléstől való félelem, nehéz gyermekkor, konfliktus a szülőkkel, kínzó emlékek

- Testi tünetek (kivizsgált), melynek nem találják az okát, és stresszre romló (pszichoszomatikus) tünetek: izzadás, mellkasi nyomás, szívszúrás, fulladás, szorítás a torokban (gombóc-érzés), gyomorfekély, magas vérnyomás, hasmenés, hasfájás, IBS, fülzúgás /tinnitus/, derékfájás, izomgörcsök, meddőség, bőrproblémák, psoriasis, allergia, gyengeség, szédülés, a pánik kísérőtünetei: szívdobogás, rosszullét, légszomj

- Párkapcsolati problémák - mielőtt elválna, keressen fel! Párkapcsolati zavarok

-Gyermekkel való problémák
komoly viselkedés-zavarok, hiperaktív, autisztikus, sérült gyermek nevelése, súlyos figyelemzavar, dührohamok, önkárosítás
Végzettség(ek):
pszichológus
integratív hipnoterapeuta
neurofeedback terapeuta
természetgyógyász
gyógyszerész
Tudományos tevékenység, publikációk:
Úttörő szerepem volt a magyarországi neurofeedback technika bevezetésében és meghonosításában. A módszer elsajátítása után kollegáimmal hazánkban is megszerveztük a magyar szakemberek képzését, melyet a Semmelweis Egyetem is akkreditált diplomás szakemberek számára. Számos kollégám alkalmazza sikeresen a módszert országszerte. Amennyiben szakembert keres az ország bármely pontján, szívesen adok felvilágosítást, hogy hol találja meg tanfolyamot végzett kollegáimat. Ha Ön szakember, és szeretné megtanulni a módszert, jelentkezhet rendszeresen induló tanfolyamainkra.
Díjak, elismerések:
Rendelési idő:
Nap Délelőtt Délután Megjegyzés
Hétfő - - - -
Kedd - - - -
Szerda - - - -
Csütörtök - - - -
Péntek - - - -
Szombat - - - -
Vasárnap - - - -
Térkép:
Megosztás

Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot",kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább!Hozzászólások, vélemények:
Az eddigi hozzászólások, vélemények:
Még nem érkezett hozzászólás.
Írjon hozzászólást, véleményt Ön is!

Lépjen be a kommenteléshez vagy regisztráljon páciensként.

Értékelés:
Még nem érkezett értékelés.

Az értékeléshez lépjen be vagy regisztráljon páciensként.

Megválaszolt kérdések:


INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK