Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 
Kezdőlap - Szorongás

Szorongás kérdések és válaszok

Szorongás
T. Doktor Úr/Nő. Januárban kiderült, hogy epekövem van, és műteni kell. Sajnos nehezen viseltem a betegségem, és nem tudtam feldolgozni, hogy műteni fognak :( Kiborultam. Nagyon sokat sírtam. Egyéb egészségügyi próblémáim is voltak, és bebeszéltem magamnak, hogy rákos vagyok. Azóta számos vizsgálaton voltam, nagy próbléma nincs. EPE REFLUX. Nem dolgoztam 3 hónapig...sokat voltam egyedül, volt időm agyalni. Teljesen kikészültem. Amikor kiderült a vizsgálatok során, hogy nem nagy a baj, fokozatosan kezdtem jobban lenni.Már dolgozom ami jót tesz. Január óta diétázom, de szerintem az " ideg" is közre játszott a 20 kg fogyásban. Az alvásommal is próbléma van. 3-4 óra alvás után csak forgólodas. Voltam a phsziatrian, kaptam gyógyszert. A doktornő kérdezte, hogy irjon- e fel? Jártam már nála többször előtte. De az állapotom fokozatosan javul. Nem szeretném szedni a gyógyszert amit felirtak. Szeretnék érdeklödni, hogy tud-e ajánlani nekem valami gyógynövényes szert? Szorongás a diagnózis. A xanaxot időnként szedem.A felírt gyógyszer neve:Velaxin. Vàlaszát előre is kószönóm. Tisztelettel: Csertekné Mariann.
Kapcsolódó betegségek
Kapcsolódó orvos - szakember kategóriák
Válaszok erre a kérdésre
2018. június 14. 18:23
Köszönöm a válaszát. Cserteknè
2018. június 14. 12:48
Kedves Mariann!
Az Ön panaszán a gyógyszeres kezelés valamelyest javított, de alvászavara van. Ennek több oka lehet. Egyik oka lehet, a feldolgozatlan , még mindíg fennálló szorongás, amit kognitív viselkedésterápiával lehet kezelni még a gyógyszer mellett. Másik oka az lehet, hogy tapasztalataim szerint a Velaxint szedő betegek egy részénél egy idő után romlik az alvás, mert este is szedik a gyógyszert. Nem tudom Őnnek hogy van elosztva a gyógyszer a napszakokra. Amennyiben napi háromszor szedi, akkor lehet az alvászavarnak ez is az oka. javaslom, hogy a Velaxinnak azt a formáját írassa fe, ami elhúzódó hatású és naponta csak egyszer, reggel kell bevenni a megfelelő dózisban. Remélem segítettem a válasszal. Jobbulást kívánok sok szeretettel.Dr.Papp Tímea
Megválaszolta: Dr.Papp Tímea
Keressen az eddigi kérdések és válaszok között
Keresett kifejezés:
Regisztráljon páciensként a kérdések feltevéséhez! Regisztráció itt
Megosztás

Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot",kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább!


Flattr this
INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK