Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 
Kezdőlap - Mi lehet a baj.

Mi lehet a baj. kérdések és válaszok

Mi lehet a baj.
38 éves Férfi beteg. Leiden V. faktorú heterozigóta 80%-os veszélyeztetettséggel. Alapbetegségem. Mellette Raynaud szindróma. Mindkét lábban időnként pihenő állapotban, ülő feltett lábbakkal ill. fekvő állapotban nagyfokú lábfájdalom lép fel. Nagyon sokszor ha felkelek és sétálok éjjel, csillapodik a fájdalom , ha tovább fekszem erősödik. Megfelelő INR ellenőrzés mellett 3.2 szint az INR Walfarin szedésével. Angiológiai vizsgálatok megtörténtek, nagyeri elzáródás nem detektálható. Kisebb gerincsérv mutatkozott az MR-en de műteni nem lehet, mert olyan kicsi. Eddig is ezek a dolgok megvoltak,, de ez a fájdalom nem volt jelen a lábamban. Kérem véleményüket, amivel tovább tudnám szűrni a lehetséges problémákat.
Kapcsolódó betegségek
Kapcsolódó orvos - szakember kategóriák
Válaszok erre a kérdésre
2015. január 08. 07:04
Ha a Bemer jó hatású, kiserek keringési zavara lehet a baj .
De a bemer az izmokra, idegrostokra is jó hatású. Javasolom, hogy folytassa. Milgamma neuro drazse kapható recept nélkül a patikákban, ezt szedjen 10 napig 3 x 1, majd 2 -3 hétig 2 x 1 napi adagban, vagy orvost kérjen meg, hogy írjon fel Neuromultivit EP tabl.-t , ugyanilyen adagolásban. Ezek igen jóminőségű B-vitaminok, az idegrostok táplálására valók - ha ez javul, a kellemetlen érzések is csökkennek, múlnak. Ha van rá mód, ENG- EMG vizsgálatot is jó lenne végezni - ez az idegrotok- izmok működését vizsgáló módszer, neurológusok adnak beutalót ill. végzik- ha van ehhez műszerük.
Megválaszolta:
2015. január 07. 20:55
Neurológiai vizsgálatok voltak, és azt mondták, hogy nem igényel neurológiai kezelést. EEG vizsgálatok is voltak. De , hogy milyen szakterületre mennyek tovább, arra segítséget nem kaptam. Vitaminokat komplexet szedek,. Bemer terápia alatt a panaszok ritkábban és nem olyan erősen lépnek fel., de vannak. Ezek neuropathia vagy meralgia paraesthetica nem szerepelnek a leleteimben.
2015. január 07. 20:04
Neurológus vizsgálta-e neuropathia vagy meralgia paraesthetica gyanú miatt? Szerepelnek-e ezek a kórismék leleteiben ?
Javasolt vagy írt fel receptre orvos B -vitamin-készítményt- Neuromultivit EP tabl.-t pl.? - ez jó hatású az idegrostokra.
Dr.Kiss T.Mária Pécsről.
Megválaszolta:
2015. január 07. 16:58
Vérkép teljesen rendben. Nincs kiugró eredmény rajta. Családban van cukorbeteg az édesapám, ezért sűrűbben van a cukorszínt ellenőrizve. Nem volt még probléma vele.
2015. január 07. 16:18
Nem diabeteses ?
Megválaszolta:
Keressen az eddigi kérdések és válaszok között
Keresett kifejezés:
Regisztráljon páciensként a kérdések feltevéséhez! Regisztráció itt
Megosztás

Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot",kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább!


Flattr this
INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK