Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 
Kezdőlap - Miért vagy ennyire sikertelen?

Miért vagy ennyire sikertelen? kérdések és válaszok

Miért vagy ennyire sikertelen?
Kedves Orvosok!

Nekem egy nem új keletű, sok szakembert látott problémám van, amely nagyon összetett, de még nem tudtam megoldani. Kicsit bonyolultabbá teszi a dolgot az, hogy homoszexuális vagyok, de lényegében nem ez a mérvadó véleményem szerint. Szóval nálam általános a rossz kedv, a sikertelenség érzése, a szomorúság, levertség, mivel, hogy nem vagyok sikeres a társas kapcsolataimban, se munkahelyemen, se a magán életben, tehát barátaim sincsenek. Legalábbis ez a meggyőződésem ezzel kapcsolatban. Mindez kihat nyilván a munkavégzésemre is, a gondolkodásomra, amely inkább dekoncentrált mint sem hogy tudjak összeszedetten figyelmemet használni, ha emberek közt vagyok, akkor még inkább meg van bennem ez az állapot, valószínűleg a belső szorongásom, kudarctól való félelmeim okából. Próbálok célokat kitűzni, olyan dolgokat csinálni amiket szeretek, elfogadni, hogy sosem leszek olyan ember aki a társaség közepe, de a mindennapokban, az apró kis életemben, mégis valami - egy rossz érzés, mások sikerének látványa, úgy sem sikerül érzése - keresztülhúzza számításaimat. Most már 27 éves fiatalemberként, aki felelősségteljes munkakörben dolgozik, szeretném átlátni a dolgaimat, valamit elérni, valamit változtatni, mert úgy érzem már nem bírom egyedül viselni ezeket a "terheket". Azért is írtam Önöknek ide, mert sajnos anyagi lehetőségeim nem teszik lehetővé, illetve, nem is tudom kihez fordulhatnék -már számos pszichológusnál jártam, gyerekkoromtól kezdve-a terápiát, de azért remélem valamilyen szinten tudnak választ adni a kérdéseimre, főleg olyan tekintetben, hogy egyedül nem tudok megbirkózni ezzel.

Köszönettel :

B.
Kapcsolódó betegségek
Kapcsolódó orvos - szakember kategóriák
Válaszok erre a kérdésre
2015. március 17. 22:55
Szükséges lehet egy kivizsgálás.
Addig is az ajánlatom:
FLANOX antioxidáns elixir és SPOONZ bélbaktérium tartalmú joghurt.
A Pereszte-7-M kiváló készitmény.
További hasznos információk:
http://biogyogyaszdoktor.hupont.hu
Üdvözlettel:
Ph.D. Sándor Peresztegi
Megválaszolta: Ph.D. Sándor Peresztegi
2013. augusztus 11. 08:51
Kedves Bálint!

Sajnos nem ismerek TAJ kártyával igénybe vehető csoportterápiás lehetőségeket, viszont az jut eszembe, hogy keresse fel a homoszexuálisok problémáival foglalkozó egyesületet, ők biztosan tudnak segíteni a továbblépésben.

Üdv: Ágnes
2013. augusztus 10. 22:40
Kedves Ágnes!

Köszönöm a válaszát, én TB-s pszichológushoz jártam mind ezidáig, de pszichoterápiát nem mindenki csinált. Szerintem számomra konkrétan csoportos gyakorlatokra is szükség lenne, a gyógyszeres kezelés és a beszélgetés mellett. Nem tudna esetleg ajánlani valakit a III. kerületben?

Köszönettel:

Bálint
2013. augusztus 10. 14:22
Kedves B.!

Sajnos, úgy tűnik a soraiból, hogy szorongásos depressziója, komolyabb önértékelési problémái lehetnek.
Ha már járt pszichológusoknál és nem sikerült egyenesbe jönnie, akkor azt kell gondolnom, hogy gyógyszeres terápiára is szüksége lehet. Antidepresszánsra és szorongásoldó gyógyszerre gondolok. A gyógyszerek támogatása mellett talán mégis újra meg kellene próbálnia a pszichoterápiát is. Nézzen utána, úgy tudom, hogy vannak helyek, ahol TAJ kártyával is igénybe lehet venni pszichoterápiát.

Mielőbbi javulást kívánok:
Kondorné dr. Orosz Ágnes
www.pszichoterapia. net
Keressen az eddigi kérdések és válaszok között
Keresett kifejezés:
Regisztráljon páciensként a kérdések feltevéséhez! Regisztráció itt
Megosztás

Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot",kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább!


Flattr this
INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK