Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 
Kezdőlap - Visszér

Visszér kérdések és válaszok

Visszér
Jó napot!

Genetikailag örökölt visszérben szenvedek. Kékes, kidudorodó. Detralex gyógyszert szedek és kompressziós harisnyát használok. A rádiófrekvenciás műtét enyhítene a helyzeten?
Kapcsolódó betegségek
Kapcsolódó orvos - szakember kategóriák
Válaszok erre a kérdésre
2013. március 03. 08:28
Tisztelt Kérdező ! Természetesen a műtéti megoldás enyhítene panaszain A lézeres, a rádiófrekvenciás és a hagyományos műtéti megoldás szóba jöhet, hiszen mindegyik hatékony. Természetesen csak megfelelő vizsgálat után adható pontos és korrekt válasz kérdésére. Ha gondolja jelentkezzen be hozzám a 06 203292682 számon, hogy kiválaszthassuk a legmegfelelőbb kezellés módot az Ön számára. Üdvözlettel dr Járányi Zsuzsanna
2013. február 26. 15:17
A hibák javitása :Amennyiben nem mélyvénás elzáródás után alakultak ki a visszértágulatai, és nincs egyidejü érszükülete, a hagyományos- ill. ha anyagi lehetősége megengedi-az un. endovascularis (lézeres vagy rádiofrekvenciás) mütét is megoldást jelentene, sőt ajánlott.Ez utóbbiak számtalan előnyt nyujtanak, ha kéri, szivesen segitek, én már 4 éve végzek lézeres visszérmütéteket, és nagyok jók a tapasztalatim- és a betegeké is. Üdvözlettel: dr Sándor Ferenc (elérhetőségem: +36 30 9025456 vagy e-mail:[email protected])
Megválaszolta:
2013. február 26. 15:15
Amennyiben nem mélyvénás elzáródás után alakult ki a visszértágulatai, és nincs egyidejü érszükülete, a hagyományos- ill. ha anyai lehetősége megengedi-az un. endovascularis (lézeres vagy rádiofrekvenciás) mütét is megoldást jelentene, sőt ajánlott.Ez utóbbiak számtalan előnyt nyujtanak, ha kéri, szivesen segitek, én már 4 éve végzek lézeres visszérmütéteket, és nagyok jók a tapasztalatim- és a betegeké is.
Üdvözlettel: dr Sándor Ferenc (elérhetőségem: +36 30 9025456 vagy e-mail:[email protected])
Megválaszolta:
Keressen az eddigi kérdések és válaszok között
Keresett kifejezés:
Regisztráljon páciensként a kérdések feltevéséhez! Regisztráció itt
Megosztás

Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot",kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább!


Flattr this
INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK