Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 
Kezdőlap - Szédelgés-front?

Szédelgés-front? kérdések és válaszok

Szédelgés-front?
Tisztelt doktor,

Kérdezném, hogy szédülés hátterében állhat front(esetleg hidegfront) ilyen "fiatalon"?Pár hete szédelgést észlelek, amolyan bizonytalanságérzetem van. Mostanában valóban változó az időjárás.Egy hete volt koponya CT-m, ami negatív, fél éve koponya MRI, ami szintén negatív, most vettek nagylabor vért, jók az értékeim, de sajnos enyhe pánikbetegséggel küzdöm, amire szedek coaxilt meg xanax 0,25-öt.A szédelgésem hátterében állhat nyaki gerinc panasz is? Ugyanis pár hete (mióta újra dolgozni kezdtem) rendszeresen fájlalom a nyakamat, azon a részen az izmaimat, a klíma is megy az irodában, amit sajnos nem bírok.Volt januárban nyaki gerinc MRI-m is, ami szintén negatív, enyhe degeneratív elváltozásokat kivéve,és a nyakam nagyon meszes lehet,mert erősen korcog, mintha homok lenne benne.Érdemes volna ebben a korban egy nyaki dopplert is csináltatnom? Egyéb vizsgálatot? Válaszát köszönöm!
Kapcsolódó betegségek
Kapcsolódó orvos - szakember kategóriák
Válaszok erre a kérdésre
2014. július 10. 16:43
Köszönöm válaszát - 32 és nő. Nekem ezen gyógyszereket pánikbetegségre írták fel-tavaly dec.16 óta szedem őket.. Neurológus, fül-orr-gégészeti vizsgálat is volt már-negatívak. Vérnyomásom nemrég kiugrott, de az is egy pánikroham alatt volt az ijedtség miatt, általában 128/68/62 a vérnyomásom, nem nagyon szokott magas lenni. Ismételt reagálását előre is köszönöm!
2014. július 10. 16:38
Nem tudom hány éves és milyen nemű - nő vagy férfi Ön.
Számos MRI vizsgálata történt - egészséges viszonyokat igazoltak. Coaxilt és Xanaxot psychiater már depresszióra szokott javasolni - ez már több, mint a pánik-betegség - mióta van ? - nem írja. Az irodai klima - hűtést - ha " nem bírja " kerülje, üljön máshova vagy kapcsolja ki. A " nagyon meszes " nyaki gerincet az MRI igazolta volna.
Ha már ennyi MRI-t " csináltatott" , lehet Dopplert is - bár ez nem olyan, mint a műköröm meg a hajfestés... ezt azért jó, ha szakorvos tartja fontosnak és szervezi meg, itt nem jó a " szelfizés".
És még egy tanács: neurológus és fül-orr-gégész szakorvosi vizsgálat, vmint vérnyomásmérés - alacsony lehet ? -- igen fontos. Nem említette, hogy ezen szakorvosi vizsgálatai megtörténtek-e ?
Jobbulást kívánva üdvözli Dr. Kiss T.Mária neurológus szakorvos Pécsről.
Megválaszolta:
Keressen az eddigi kérdések és válaszok között
Keresett kifejezés:
Regisztráljon páciensként a kérdések feltevéséhez! Regisztráció itt
Megosztás

Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot",kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább!


Flattr this
INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK