Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 
Kezdőlap - Orvos válaszol - Balneológus

Balneológus

A 4 hónapja műtött törött csuklóm alján kegyetlenül fájdalmas hosszanti keloidos heg keletkezett. Contrarunex gélt és tapaszt ill. Dermatix gélt használtam, de nem segít sokat. Plaszikai sebészeten és injekciókon kívül van-e még más lehetőség a fájdalom ellen? Köszönettel és üdvözlettel várom a választ.
Kérdező: akozm Válaszok száma: 1 db Utolsó válasz: Dr.Jánky György 2017-09-30 08:47:13
T.Orvosok! Orvosaim véleményét szertném kiegészíteni balneológus álláspontjával. Erre még korábbi kérdésemnél nem kaptam választ. Tehát: a sugárkezelés után, 2 éve PSA 0,0 értékem van a rendszeres kontroll alkalmával. Áttét nem volt kimutatható. Van-e ellenjavallata balneológiai szempontból a termálfürdőnek, amely a gerincműtétem utáni rehabilitációnak viszont hasznos lenne. (vízhőmérséklet, gyógyvízösszetétel, fürdési idő, stb.) Köszönettel: Sanyifiú
Kérdező: Sanyifiú Válaszok száma: 0 db
Jó napot! Édesapám hosszú évek óta küszködik visszatérő arcüreggyulladással, náthával, köhögéssel. Már számos orvosnál jártunk, de nem találnak semmilyen kiváltó okot. Úgy döntöttünk, próbálkozni fogunk más kezelési módokkal is. Tudna esetleg valamilyen kezelést javasolni?
Kérdező: anar007 Válaszok száma: 1 db Utolsó válasz: luczai marianna 2013-02-27 15:19:52


INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK