Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 
Kezdőlap - Orvos válaszol - Fiziológus

Fiziológus

Érdeklődni szeretnék, hogy közepes erős ízű, anyagnak Pl: Flektopor gyógyszernak , hogy lehet az izét el venni? hogy ne legyen semmilyen ize? 2.) egy anyag ami nagyon poros, hogy tudnám össze álltani?Hogy értve legyen azt szeretném hogy mi pl:poros anyagot be fújok pl lidocainnakl akkor nem porolódik annyira, és más íze lesz? ez fontos 7-kes húgomnak szerdán lesz félmérője, és ezt a feladattal akar elő alni
Kérdező: Krisztina2015 Válaszok száma: 0 db
Tisztelt Szerkesztők! Problémám kb. 3-4 hete vállfájdalommal kezdődött, aztán pedig már mindenhol a jobb karomban bevillam a fájdalom. Hol a felkaromban, hol a csuklóban, néha a könyökömben, hol pedig az ujjaimban. Időnként gyengének érzem a csuklómat, az ujjaimat és néha remeg is a kezem. Kérném szépen válaszukat, mi lehet ez. Néha éjszaka is felébredek a számomra viszonylag nem erősnek tűnő fájdalomra. Néha úgy érzem, mintha az izom fájna a felkaromban, ha hátra próbálom nyújtani a kezem, az is fáj. Köszönöm a válaszukat!
Kérdező: balogh_bela1 Válaszok száma: 1 db Utolsó válasz: luczai marianna 2014-02-18 12:51:08


INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK