Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 
Kezdőlap - Orvos válaszol - Hagyományos kínai orvoslás orvosa

Hagyományos kínai orvoslás orvosa

Több mint 1 éve fájnak a karizmaim, csuklóim ropognak. Tavaly október óta olyan fájdalom van a jobb vállamban, hogy a kinyújtott karomat nem tudom felemelni. Gyógyszerek nem használtak, ezért injekciós kúrába kezdtünk. A 2.-ik injekciót követően, utolért a második infarktusom.(4 éve volt az első). 2015.12.22.-től, gyakorlatilag semmilyen gyógyszert nem kapok a kar és vállfájdalomra, csak fájdalomcsillapítót, ami hol használ, hol nem. Ma tudtam meg amikor panaszkodtam a kezelés hiányára, hogy "a szervezetnek regeneálnia kellett volna már a vállfájdalmamat" ?! Most kaptam fizikoterápiát, de csak áprilistól mert az infarktusom miatt, előbb nem lehet. Plusz gyógytornát is 10-10 kezelésben.Próbálkoztam különféle kenőcsökkel is kezelni, köztük gyógynövényessel is, de semmi nem használ és nem hogy múlna a fájdalom, de úgy érzem hogy terjed is tovább. Most az a legújabb észrevételem, hogy némi hanyatt fekvés után, a jobb combom elzsibbad egy tenyérnyi darabon és olyan érzés kíséri, mintha izzó parazsat nyomtak volna oda. Kérdésem az volna, mit tehetnék még a fájdalom ellen azért, hogy újra tudjak dolgozni? December 17.-től táppénzen vagyok és lehet hogy már munkám sincs!? Üdvözlettel: László 56é.
Kérdező: Segall Válaszok száma: 1 db Utolsó válasz: luczai marianna 2016-05-06 11:30:03
Kedves Károly, Egy ismerősöm ajánlotta Önt. Kb. másfél éve gluténérzékenységem alakult ki, amely eddig csak bőrtünetekben nyilvánult meg, emésztési problémákat nem okozott, és összefügg bizonyos érzelmi problémákkal, amelyeket most próbálok kezelni. Érdeklődnék, hogy van-e tapasztalata glutén-érzékenység kezelésében, és ha igen, tudnánk-e konzultálni valamikor. Köszönöm. Üdvözlettel, Rédai Dorottya
Kérdező: redaidori Válaszok száma: 3 db Utolsó válasz: Dr Mikusné H. Liza 2012-11-10 17:46:14
Nekem 2003 óta alulműködő pajzsmirigy betegségem van,melyet sikerült 4 éve beállítani normál szintre.Probléma mentes voltam.Tavaly télen a leadott sok kilóból visszajött immár 7 kg,ami problémát okoz nekem.Sajnos endokrinológusom nem nézi meg a probléma okát,csak a TSH értéket.Tehát van a súlyfeleslegem,és újra elkezdődött rheumatikus panaszom,dagad a bokám ha ülök,fáj a derekam,térdem,és minden izesülés.Mindez fájdalommal,és néha izom merevséggel párosul. Normál étrenden élek,sok zöldség és gyümölcs,mozgásom volt,de most a kialakult fájdalom és probléma miatt kevesebb a mozgásom. Jól tudom rheumatológiai probléma,de ott komoly gyógyszereket adnának. Kérdésem a kínai orvoslásban nincs valamilyen terápia erre.
Kérdező: dj Válaszok száma: 2 db Utolsó válasz: Dr. Somogyi Rózsa 2012-09-03 23:24:01


INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK