Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 
Kezdőlap - Orvos válaszol - Iskola-egészségtani és ifjúságvédelmi orvos

Iskola-egészségtani és ifjúságvédelmi orvos

Egy 17 éves fiú gyereknél ezt a betegséget diagnosztizálta az orvos 1 roham után. Ezt gyógyszerrel kezelik de a fiamat ezzel eltanácsolták a Gépész szaktól most elkezdtünk neki más szakmát keresni de nem boldogulunk sehol sem, ezzel a betegséggel mindenhol akadályokba ütközünk. Tudna valaki (Szakember) tanácsot adni mi az amit tanulhat a gyerek. A pincér szakma még csak tetszene neki de ott is félnek a betegségtől így mindenki elzárkózik a felvételtől. Sajnos aki eldöntötte, hogy nem alkalmas a gépész szakra azt a doktornőt lehetetlen telefonon elérni. Azt szeretném kérni ha lehet egy listát kapni ahol ez a betegség nem akadály , amit tud tanulni. A segítséget előre is köszönöm üdvözlettel Faragó Jenő (email: [email protected])
Kérdező: Faragó Jenő Válaszok száma: 0 db
Tisztelt Doktornő! 16 éves fiú vagyok. Tegnap lázas voltam, ma már mentem iskolába, de még nem voltam 100%-os állapotban. A suliban épp iskolaorvosi vizsgálat volt és a doktornő először vérnyomásméréskor közölte, hogy szabálytalan a szívverésem, aztán mondta, hogy alaposabban meg kell vizsgálnia, felfektetett az ágyra, meghallgatott különböző pozíciókban, megkopogtatott és mondta hogy szívzörejem is van. Meg hogy alapos kardiológiai kivizsgálás kell. Ezek a tünetek nem lehettek a láztól? Én kérdeztem tőle de választ nem kaptam. Meg mit jelent a szívzörej?
Kérdező: solyombela Válaszok száma: 1 db
Jó napot! Iskolakezdés óta vannak problémák a lányom körül. Az osztálytársai kiközösítik, mert jó tanuló, nem dohányzik, nem iszik, nem egy társasági ember. Azóta terrorizálják, gúnyolják, eldugdossák az iskolai holmijait... Nem tudom hová fordulhatnék, mert az osztályfőnöke sajnos semmit nem tesz, hiába beszéltem vele.
Kérdező: eniko008 Válaszok száma: 1 db Utolsó válasz: Dr.Kovács Márta Blanka 2013-02-23 17:24:04


INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK