Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 
Kezdőlap - Orvos válaszol - Klinikai laboratóriumi szakorvos

Klinikai laboratóriumi szakorvos

Tiszteletem! A Korányi kórházban brohoscopia elvégzése előtt különböző vizsgálatokon estem át. Orrból vett mintából kimutatták az MRS-t amit egyenlőre csak az orvos telefonjából tudok. Szeretném tudni ezzel kapcsolatban bővebbet, mire vigyázzak, mik a következmények. Az elmúlt fél évben parotis műtétem volt, rengeteg laborvizsgálatom, sugárkrzelés, kemotherápia. Most felfedeztek a tüdőm jobblebenyében egy 35mm-es árnyékot. E miatt kellett bronhoscopiát végezni,ami mint utóbb megtudtam nem volt eredményes, most a hátamon keresztül vesznek mintát a tumorból... Tisztelettel várom válaszukat az MRS-el kapcsolatban. Az orvosomtól, aki közölte telefonon az eredményt, azt a választ kaptam, hogy menjek be x időpontban (egy hét múlva) mert Ő nem "telefondoktor" Üdvözlettel, Bakler Imre
Kérdező: imre Válaszok száma: 0 db
Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! Pár hónapja járok immunológushoz, és most lettek meg a részletes vérkép eredmények. A cytometria eredményei: CD3+: 76% (1830), CD4+:57% (1372), CD8+:18% (433), IRI: 3,17 , CD19+ :14% (337), CD16+56+: 12% (289). És ide van írva hogy alacsony supresorok, dysrergulácia. Fagocytális aktivitás PMNL: 99%, stimul. koef.52 . És van itt még egy amire pozitívat írtak:IgG : 192,3454 RU/ml pozit. Azt mondta az orvos, hogy nem valami jók az eredmények, valami sejtes dolog alacsony, és gyenge az immunrendszerem. Egyébként 30 éves még gyermektelen nő vagyok. Gyakori volt a herpesz a számon, majdnem havonta.állandó fáradtság, visszatérő húgyuti gyulladások, amit én csakis természetes módon kezeltem áfonyakapszulával. A mellemben is vannak ciszták, szóval összetett a dolog. Most Imunor ampulákkat kaptam kezelésnek, és ismét Isoprinosint. A kérdésem az lenne, hogy a leírt százalékos értékeknek mennyinek kellene lenniük normál állapotban? Mindegyiknek 100% ? Válaszát előre is köszönöm!
Kérdező: balogh_bela1 Válaszok száma: 0 db


INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK