Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 
Kezdőlap - Orvos válaszol - Klinikai laboratóriumi szakorvos

Klinikai laboratóriumi szakorvos

Tiszteletem! A Korányi kórházban brohoscopia elvégzése előtt különböző vizsgálatokon estem át. Orrból vett mintából kimutatták az MRS-t amit egyenlőre csak az orvos telefonjából tudok. Szeretném tudni ezzel kapcsolatban bővebbet, mire vigyázzak, mik a következmények. Az elmúlt fél évben parotis műtétem volt, rengeteg laborvizsgálatom, sugárkrzelés, kemotherápia. Most felfedeztek a tüdőm jobblebenyében egy 35mm-es árnyékot. E miatt kellett bronhoscopiát végezni,ami mint utóbb megtudtam nem volt eredményes, most a hátamon keresztül vesznek mintát a tumorból... Tisztelettel várom válaszukat az MRS-el kapcsolatban. Az orvosomtól, aki közölte telefonon az eredményt, azt a választ kaptam, hogy menjek be x időpontban (egy hét múlva) mert Ő nem "telefondoktor" Üdvözlettel, Bakler Imre
Kérdező: imre Válaszok száma: 0 db
Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! Pár hónapja járok immunológushoz, és most lettek meg a részletes vérkép eredmények. A cytometria eredményei: CD3+: 76% (1830), CD4+:57% (1372), CD8+:18% (433), IRI: 3,17 , CD19+ :14% (337), CD16+56+: 12% (289). És ide van írva hogy alacsony supresorok, dysrergulácia. Fagocytális aktivitás PMNL: 99%, stimul. koef.52 . És van itt még egy amire pozitívat írtak:IgG : 192,3454 RU/ml pozit. Azt mondta az orvos, hogy nem valami jók az eredmények, valami sejtes dolog alacsony, és gyenge az immunrendszerem. Egyébként 30 éves még gyermektelen nő vagyok. Gyakori volt a herpesz a számon, majdnem havonta.állandó fáradtság, visszatérő húgyuti gyulladások, amit én csakis természetes módon kezeltem áfonyakapszulával. A mellemben is vannak ciszták, szóval összetett a dolog. Most Imunor ampulákkat kaptam kezelésnek, és ismét Isoprinosint. A kérdésem az lenne, hogy a leírt százalékos értékeknek mennyinek kellene lenniük normál állapotban? Mindegyiknek 100% ? Válaszát előre is köszönöm!
Kérdező: balogh_bela1 Válaszok száma: 0 db


INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK