Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 
Kezdőlap - Orvos válaszol - Közegészségügyi - járványügyi orvos

Közegészségügyi - járványügyi orvos

Tiszteletem! A Korányi kórházban brohoscopia elvégzése előtt különböző vizsgálatokon estem át. Orrból vett mintából kimutatták az MRS-t amit egyenlőre csak az orvos telefonjából tudok. Szeretném tudni ezzel kapcsolatban bővebbet, mire vigyázzak, mik a következmények. Az elmúlt fél évben parotis műtétem volt, rengeteg laborvizsgálatom, sugárkrzelés, kemotherápia. Most felfedeztek a tüdőm jobblebenyében egy 35mm-es árnyékot. E miatt kellett bronhoscopiát végezni,ami mint utóbb megtudtam nem volt eredményes, most a hátamon keresztül vesznek mintát a tumorból... Tisztelettel várom válaszukat az MRS-el kapcsolatban. Az orvosomtól, aki közölte telefonon az eredményt, azt a választ kaptam, hogy menjek be x időpontban (egy hét múlva) mert Ő nem "telefondoktor" Üdvözlettel, Bakler Imre
Kérdező: imre Válaszok száma: 0 db
Tisztelt szakértő, Érdeklődnék, hogy van -e okom ijedelemre, tegnap társaságban jártam Magyarországon, Szegeden. megismerkedtem egy dán meleg férfival aki 2-3 hete van itt, előtte Budapesten élt. Miközben beszélgettünk, közelebb hajoltam, hogy értsem, és véletlenül egy nagyon kevés nyála fröccsent az arcomra. Kicsit meg vagyok ijedve, van-e esélyem így elkapni a kórt. Köszönöm válaszát!
Kérdező: babóca82 Válaszok száma: 0 db
T.Doktor Úr/Doktornő! Régebben rendszeresen véradó voltam (20 éve) és egyszer az "elő szűrésnél " azt mondták,többet nem adhatok vért,mert ausztrál antigénem van. Én azóta sem kérdeztem rá ,hogy ez mi és hogy lett. Előzőleg nem volt,vagy csak nem vették észre? Ez elmúlhat?Többet tényleg nem adhatok vért? Vajon mitől lehetett , mikor nem volt semmi ilyesmi betegségem. Üdvözlettel.
Kérdező: balogh_bela1 Válaszok száma: 0 db


INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK