Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 

Kezdőlap - Rátóczi Attila
Rátóczi Attila
Bemutatkozás:
1983 óta megszakítás nélkül az egészségügyben dolgozok.

1983-1992: Az Országos Mentőszolgálat szerencsi mentőállomásán láttam el kivonuló mentőápolói szolgálatot, illetve szolgálatvezetői beosztásban tevékenykedtem.

1992-1993:Az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet Addiktológiai Intézet Addiktológiai osztályán dolgoztam ápolóként.

1993-2000: Az Országos Mentőszolgálat budai mentőállomásán látok el rohamkocsi szolgálatot, valamint az esetirányítás központi irányító csoportjában mentésvezető helyettesi beosztásban tevékenykedem.

2000-2001: Pesterzsébet Önkormányzatának Gondozási Központján belül működő Otthonápolási Szolgálat vezetője voltam

2002: Az Országos Gyógyintézeti Központ Szívsebészeti Intenzív osztályán, illetve a SOTE. Urológiai klinikán dolgoztam ápolóként.

2003-2004: A Kék Angyal Házi Betegápoló Szolgálat szakmai vezetője voltam.

2005-2008: Az Emberbarát Alapítvány Alkohol és Drogrehabilitációs Intézet részlegvezető ápolója volta és az addiktológiai gondozót vezettem.

2008- jelenleg is. A Szilárd Segítség Egészségügyi Szolgáltató Betéti Társaság alapítótagja, egyben szakmai vezetője vagyok . Cégünk elsősorban otthoni szakápolással és gyógytornával foglakozik.

Szolgáltatásunk lényege, hogy a beteg a lehető legtovább tartózkodhasson saját otthonában, illetve a kórházból való hazaérkezése után a legmagasabb szintű egészségügyi és szociális ellátást kapjon.
Igényeikre maximálisan felkészülve nyújtunk alternatívákat problémáik megoldására. Személyre szabott ápolásunkkal, empatikus magatartásunkkal is segítségükre vagyunk abban, hogy a legmegfelelőbb ellátási formát kapják tőlünk, amit Önök választanak ki a mi segítségünkkel.
Szolgáltatások:
Cégünket, a családi vállalkozásként működő, Szilárd Segítség Egészségügyi Szolgáltató Betéti Társaságot 2008.-ban alapítottuk.
Fő profilunk otthoni szakápolás és szakirányú terápiás szolgáltatás, ezen belül a gyógytorna szolgáltatás nyújtása a beteg lakásán.

Cégünk minden szükséges engedéllyel rendelkezik ehhez a tevékenységhez, ez is megkülönböztet meg minket az újságban tömegesen hirdető csoportosulásoktól, egyéni nővérektől.

Országos Egészség Pénztári finanszírozással rendelkezünk Budapest kijelölt kerületeiben, illetve Dunakeszi és Páty településeken. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy itt a betegeket térítési díj nélkül tudjuk ellátni. Fizető betegellátást Budapest egész területén illetve az agglomerációban is végzünk.

Otthoni szakápolásban az alábbi tevékenységek láthatók el: szondatáplálás, kanülcserék, katéterezés, intravénás terápia, vérvétel, kötözések, testi higiénia biztosítása, felfekvések kezelése, speciális tevékenységek. továbbá gyógytorna, betegfelügyelet.
Végzettség(ek):
1985.-ben tettem érettségi vizsgát a szerencsi Bocskai István Gimnáziumban.
1988.-ban ugyanitt mentő szakápolói képesítést szereztem.
1998.-ban vettem át diplomámat a Debreceni Orvostudományi Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán, ahol diplomás ápolói oklevelet kaptam.
1998-2000: 2 évet elvégeztem a Haynal Imre Egészségtudományi Egyetem mentőtiszti szakán.
Tudományos tevékenység, publikációk:
Díjak, elismerések:
Rendelési idő:
Nap Délelőtt Délután Megjegyzés
Hétfő - - - -
Kedd - - - -
Szerda - - - -
Csütörtök - - - -
Péntek - - - -
Szombat - - - -
Vasárnap - - - -
Térkép:
Megosztás

Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot",kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább!


Flattr this

Hozzászólások, vélemények:
Az eddigi hozzászólások, vélemények:
Még nem érkezett hozzászólás.
Írjon hozzászólást, véleményt Ön is!

Lépjen be a kommenteléshez vagy regisztráljon páciensként.

Értékelés:
Még nem érkezett értékelés.

Az értékeléshez lépjen be vagy regisztráljon páciensként.

Megválaszolt kérdések:


INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK