Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 

Ayurveda

Tisztelt Szakértő! 8 éves kisfiam esténként néha nehezen alszik el. Olvastam az Ashwaganda (Withania Somnifera) nevű gyógynövény jó hatásairól ilyen esetben. Van egy készítmény, ami ezt tartalmazza. Szeretném megkérdezni, hogy adhatom-e a kisfiamnak a felnőtt adag felét belőle? Ártalmas lehet-e gyermeknek? Hozzászokás veszélye fennálhat-e, ha adom neki minden nap? Válaszát előre is nagyon köszönöm!
Kérdező: liszape Válaszok száma: 3 db Utolsó válasz: Ph.D. Sándor Peresztegi 2015-03-17 22:49:36
Kedves Szemész doktor ! Kérem válaszát és javaslatát a szembetegségem gyógyítására. 2009-ben szürke hályog műtétem volt sikeresen. Most a jobb szemem látása erősen romlott. Az orvosi vizsgálat eredménye : sárgafolt és hátsó pólus sorvadás. 77 éves vagyok, kétségbe vagyok esve. Gyógyítható a betegségem? Kérem válaszát.
Kérdező: nagyapa36 Válaszok száma: 0 db
Tisztelt Doktor Úr! A párommal már 9 hónapja szeretnénk babát ezért elkezdtem körbejárni, hogy miért nem jöhet össze. A vérvétel alkalmával kiderült, hogy a prolaktin szintem túl magas. Utánaolvastam és a tünetek is igazolnak. A menstruációs ciklusom 31 - 35 nap általában és kb 7- 10 napig tart. Nagyon erős PMS tünetekkel jár együtt. Szeretnék érdeklődni, hogy a prolaktin szint csökkentésére és a ciklus beállítására milyen lehetőségek vannak a gyógyszeres kezeléssel vagy azon kívül? Válaszát előre is nagyon köszönöm!
Kérdező: lulu Válaszok száma: 2 db Utolsó válasz: Antalné Putnik Judit 2013-11-16 22:22:13
Tisztelt Gyógyítók! Tavaly novemberben diagnosztizáltak Psoriasis Guttata-val, és eddig a bőrgyógyászaton próbáltak kezelni, sajnos nagyon kevés sikerrel - különböző krémeket kaptam, amik felpuhították ugyan a bőrömet, de nem használtak, kaptam UVB fényterápiát, tekercseltek, emellett saját magamtól kipróbáltam Holt-tengeri só fürdőt és iszapos krémeket, de szinte alig használtak. Nekem egyre gyanúsabb, hogy a probléma nem igazán a bőr, hanem valamelyik belső szervem, így tüneti kezelésnek érzem a krémezést..... Tudnának valamilyen gyógymódot ajánlani? Köszönettel: S.D
Kérdező: noname Válaszok száma: 3 db Utolsó válasz: K. Tóth Tünde 2013-02-27 15:11:15
Jó napot! Nagyon régóta küszködök ekcémával, de sajnos hiába próbálkoztam már sok mindennel, semmi sem érte el a kívánt hatást.Tudna esetleg javasolni valamilyen kezelést?
Kérdező: anar007 Válaszok száma: 1 db


INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK